snartsemestersnartsemester..

Jag försöker skapa något sorts falskt lugn, låtsas om som att det inte ligger ton med papper på skrivbordet..det går sådär..plötsligt plingar det till i mailen och ytterliggare en inköpare har frågor om nån order, vill ha svar på nån förfrågning eller något annat..
Kanske ringer de ibland..ännu jobbigare. Något man egentligen inte får säga till kunden är att man inte hunnit, att hans grej ligger en bit ner i pappershögen, men snart skiter jag i det..orka hålla på med vita lögner hela tiden.
Jag har sagt sedan början av april att jag inte hinner med, att det är alldeles för mycket. När det inte lyssnas då blir det såhär..4 månaders ackumulerat skit som inte hunnits med..hade vi haft full styrka nu hade jag antagligen kunnat jobba ikapp lite eftersom det är relativt lugnt, alternativt hade jag hunnit med det som kommer in nu om jag varit ikapp..men eftersom det bara är önskedrömmar så blir det pannkaka av allting och jag ligger sömnlös..jag får ont i magen av att jag inte kan hjälpa kunderna..
Det hjälper ju inte att man vet om att det är en riktig Schweizernöt som styr koncernen, som nästan gjorde att vi tappade mer än hälften av våra affärer med storkunden eftersom han är så jävla klumpig i sina uttalanden (jag tillhör dem som inte bör träffa kunder eftersom jag är ett socialt mongo, men den där idioten ska vara koncernchef och borde också låsas in på sitt kontor..skrämmande)..det är även schweizernöten som bara räknar anställda och inte hur mycket arbete det är och därför ser det ut som det gör hos oss..
Semestern ska jag iaf släppa arbetet helt och hållet och så måste jag under mina tre veckor komma på ett sätt att helt sluta bry mig om kunderna så jag slipper ha ont i magen så fort jag öppnar dörren till kontoret..
Förresten, årets pinsamma slagord i koncernen.."customer focus"..kundfokus my ass..att ens försöka påtala något sånt är ett hån mot alla våra kunder..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback