Moll, dur, moll, DUR!

- Kom ihåg nu att du tyckte att första halvlek var ganska bra, att du faktiskt njöt av att vara på Söderstadion igen.
Det mantrat upprepade jag för mig själv efter två minuter av andra halvlek. Upprepade och upprepade.

Sen klev Linus in i handlingarna på allvar, ett missat friläge i första var glömt och nu satte han två ganska snabbt. Simon kung som framspelare efter att även ha gjort 1-0 i första..

Och så var det också. Jag tyckte första halvlek var ganska bra, jag tyckte åter att det var roligt att vara på Söderstadion, men när försvaret somnade in en kort, kort stund i början av andra trodde jag att vi skulle falla ihop igen, som så många gånger förut..jag är glad att jag hade fel..

Riktigt glad, dagen som började sådär med att alarmet ringde strax efter halv nio för att jag skulle ta mig till jobbet (ja, jag jobbar på kontor. Ja, mina arbetstider ligger egentligen måndag-fredag, men nu var jag tvungen..)..solen steker redan när jag kliver ut ifrån porten på min väg mot tunnelbanan, det blir inte direkt kallare under min resa mot Kista.
Nåväl, jag jobbar i nästan 4 timmar innan jag drar mig hemåt igen, funderar på att köpa en mini-PC, men åker istället till Hornsgatan och shopen för att bränna några hundra..det blir två nya t-shirts idag. Den ena köpte jag så sent som för 2-3 veckor sen, men jag förstörde den när jag var i England förra helgen (hade en röd Englands t-shirt ovanpå och somnade i fåtöljen, vaknade av att jag haft ner kebaben på golvet och spillt colan över mig 5 timmar senare..).
Gick sedan hem till Skanstull, stannade till på Subway och laddade för VM-fotboll...ärligt talat, jag börjar förstå hur Hansson blev nedskickad till Sydafrika..domarna är ju helt värdelösa..sämre än i Superettan..patetiskt att missa Lampards mål..och den italienske linjemannen?? Horribelt, synd för Rosetti som annars borde haft läge på finalen..

Nåväl, när jag lämnade porten i full Bajen-mundering för andra gången (jag glömde biljetten första gången) trodde jag inte riktigt på seger..solen sken, så varför skulle det inte gå åt helvete?
Men, jag kom ihåg att ta det andra övergångsstället (det jag gick över inför Ljungskilematchen funkade ju uppenbarligen inte), köpte bara en varm korv (två köpte jag senast..mot Ljungskile) inne på Söderstadion och satte mig sedan..2 timmar senare hade vi vunnit med 4-1..

Nu är frågan om det räcker med att välja rätt övergångsställe och köpa rätt antal varm korvar eller måste jag i fortsättningen bränna 300 i Bajen-shopen varje match och bara ha shorts på mig?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback