Mr do good..

Äntligen var det nog skönt väder för att gå hem från Centralen efter att jag lämnat dotra på bussen..som jag väntat på våren..

Dessutom var jag barmhärtig samarit också och hjälpte en halvt vilsen turist hur man gick till Södermalm..jag mötte honom första gången strax utanför Centralen, andra gången hade han hunnit till Gamla Stan när han åter vecklade ut kartan och jag visade honom var han kunde gå om han ville gå efter vattnet, tredje och sista gången hade han precis kommit över bron till min ö. Då visade han mig vart han skulle, Skanstull..jag visade honom vägen mot Götgatan och sen saktade jag in mina steg..någon måtta på socialiseringen med turister får det vara..

När jag vinkade av dotra tyckte en tjej att jag vinkade väl mycket och vinkade tillbaks..jag tror det betyder att vi är ihop..måste komma ihåg att ändra relationsstatusen på FB nu..

När jag närmade mig Skanstull gled jag in på Donken och köpte en McFlurry marängswiss..kände att jag behövde lite energi för att orka med löpturen på eftermiddagen..

Följdaktligen la jag mig på soffan för att vila någon minut och se tredje perioden från nattens Stanley Cup-final (eftersom jag somnade i början av den i morse..), sen var klockan plötsligt halv fem och det gick nån repris från ishockey-VM istället..Ryssland vs Vitryssland..snyggt 1-0 mål..

Så, jag skippade löpturen..det fick räcka med att jag dammsög och sen skrubbade ren balkongen och balkongmöblerna..nu kan jag olja in skiten också (funderar på att strunta att olja in möblerna, de lär ändå få slängas när jag köper ny lägenhet, jag tvivlar på att jag får råd med någon som har balkong)..

Fast jag har plockat upp pulsklockan (som jag fick i 10-årspresent från företaget) ur kartongen idag iaf..jag kommer säkert att börja använda den redan till vintern..

Lite surt är det, meningen är att jag ska springa Blodomloppet om 1,5 vecka och jag har inte tagit ett löpsteg sen Midnattsloppet ifjol..och jag tycker det är skittråkigt att springa, men men..till helgen kanske..


Kommentarer
Postat av: Anna

Hey..what´s up Mr ?

Postat av: Spadermadame

Men hallå! Söder var ju värsta finaste platsen nu i söndags! Massor med syréner och jag är kär!

2010-05-31 @ 14:09:33
URL: http://spadermadame.blogspot.com
Postat av: Jerk

Anna: Nothing much..mainly working..



Spader: Söder är alltid värsta finaste platsen ;)

2010-05-31 @ 21:26:46
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Sohlberg

Blodomloppet?



sv :

Nu är det inte så att jag tycker att jag är tjock, men jag har en liten mage jag vill ha bort och jag klär mig i kläder inte som sitter tajt över magen. Jag har svårt för det här med att klä sig i allt för tajta kläder så kroppens överflöd hänger utanför ;)

Jag klär mig så att det inte syns med andra ord.

Och det är inte så att jag verkligen försöker få bort dessa små extrakilon heller, för det är inget jag mår direkt dåligt av, men ja skulle inte säga nej till en platt mage.

Men om jag inte får den bara sådär en morgon utan att behöva träna eller sluta onyttigt så kommer det nog inte ske ;)

Men jag är lika glad ändå!

2010-06-01 @ 12:23:39
URL: http://sohlberg.blogg.se/
Postat av: Jerk

Blodomloppet= Nåt lopp som går ute på djurgårn som jag blev övertalad att delta i, jag hade iaf sinnesnärvaron att välja 5km istället för 10km, men det blir tufft..kommer nog att stå något om en strandad val vid Gröna Lund den 10:e ;)

2010-06-01 @ 15:45:20
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback