Runa körde nästan över mig idag..

Hela jävla veckan har jag noggrannt undvikit A-brunnar, efter duschen idag skippade jag rakningen trots att jag vet att dotra helst ser att jag rakar mig när hon är här, jag skippade att köpa en korv med bröd vid Läckergrillen och jag bytte ut T-shirten under matchtröjan och ta mej fan om det inte hjälpte..

Äntligen en seger igen och äntligen en seger för dotra som inte sett våra grönvita hjältar segra än i år, hennes senaste segermatch var derbyt mot jyrgårn på hennes födelsedag i augusti..

Och, det sjuka är att en av mina favoriter, eller flera av dem egentligen, hade en ganska tung dag på jobbet..både Petter och Simon kan mycket bättre än de visade idag..då måste jag ändå säga att segern var klart rättvis, Bajen lirade ut Väsby i första halvan av första halvlek, i andra kontrollerade vi matchen totalt och då tyckte jag alltså att två av våra normalt bästa spelare hade en ganska dålig dag..fast det är klart om man möter en samarbetsklubb till råttorna så vore det ju fan om man inte var bäst..

Det var också en match då jag kände mig lycklig när jag gick hem..ifjol var det oftast en känsla av lättnad av att vi lyckats hålla undan (de få gånger det skedde), men inte idag..känslan kan ju ha hjälpts upp av att Petter gjorde 2-0 målet i 89:e...

För övrigt har röstningen precis börjat i Eurovision, danskarna har fått två tolvor, Tyskland ingen..ytterligare ett bevis på att alla är idioter..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback