Känns som om jag gjort det här förut nån gång??

Ni stackare (om det finns nån) som följt bloggen från början kan lugna ner er nu..allt är tillbaks i normalläge..Jerker kommer in sent på kontoret (fast inte riktigt lika sent som förr i tiden när han var ung), går sist från kontoret, somnar alldeles försent och börjar om i samma hjulspår dagen efter..heck, jag och den blonda controllern (som nu är finanschef) ska till och med köra igång KI-boxen igen..hon vill slåss som hon uttryckte det..och Jerker ställer gärna upp som boxboll tydligen..så om nån vecka drar vi igång det hela om hennes förhandlingar på hemmaplan går bra..

I rimlighetens namn borde då det här inlägget handla om hur drygt det är på jobbet, men det finns säkert 3000 gamla inlägg som beskriver det på ett roligare sätt..jag öppnade egentligen upp det här inlägget mest för att hålla mig flytande i en månad till..

Sen är det ett jävla tjat om att jag behöver en kvinna på jobbet..vdn tycker jag håller på och bli en jävla surgubbe..håller på och bli? Gud, det var många år sen..

Jag håller iaf inte med..mitt liv är redan en enda stor kompromiss, att då behöva slå band på sig ytterligare känns mest deprimerande..singel är nog min grej..

Verkar inte få något bredband heller..stadsnätet hittar inte min lägenhet..jag har en stor, fet jävla klump ovanför dörren är den inte inkopplad?? Vem ska jag behöva ta livet av för att få high speed porn egentligen??
Och nej, inget jävla Comhem blir det..

Men, flytande var det..en månad kvar nu ungefär..


Kommentarer
Postat av: Sofia Stephan

Oh jag kommer ihåg de inläggen från tidernas begynnelse.

Kram på dig!

2010-11-19 @ 07:09:17
Postat av: Jerk

Skönt att någon gör det :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback