Last night in Skanstull



Efter nästan 6 år är det nu dags att spendera min sista natt i lägenheten..en lägenhet som när jag köpte den bara var ett andrahandsval, jag var egentligen ute efter den där lite större ettan vid Åsö gymnasium, men ändade upp i denna etta på 34 kvm..efter något år köptes det till en balkong..oh the joy att sova i byggdamm i några månader..
Jag tror att någon sorts renovering var igång hela tiden vid Skanstull under de första fyra åren..var det inte tak, vindsbyggnation, uppgrävning av gården så nog fan grävde de upp gatan utanför..
Repartioner-skylten har försvunnit under min tid här..istället blev det en tobaksaffär där jag nu köper mitt snus billigare än på Hemköp (som jag fortfarande inte besökt sedan de vägrade köpa hem mitt snus)..

Jag var singel när jag kom hit, jag är singel när jag lämnar..jag var tjock när jag kom hit, jag är tjock när jag lämnar..ja, ni förstår..det är som om ingenting har hänt under 6 år när ganska mycket faktiskt hänt..

Jag började blogga, jag träffade bloggerskor och nån enstaka bloggare..jag var på en inflyttningsfest hos en 17-18-åring..jag blev kär (och det gick ju bra)..jag skaffade äntligen säsongskort på Söderstadion..jag fick ett nytt jobb, men valde att stanna kvar på mitt gamla...jag bodde i England i tre månader..jag blev stolt på riktigt när dotra visade mig en teckning..jag började spela innebandy igen och upptäckte att jag blivit en målskytt på gamla dar...korpfotbollslaget las ner..ett nytt startade, men las också ner..jag träffade Blingis, Miss Bajen, Bad Girl Nini och många fler...

Mycket vatten har runnit under broarna (herregud, skrev du verkligen det där??), men nu är det dags att röra på sig..dags att lära sig en ny del av Söder (ja, inte fan lämnar jag den här ön frivilligt)..

I'm going west..mot Horan, Horny, Hornet, Hornstull, Kniv-Söder here I Come!!!


Kommentarer
Postat av: Sohlberg

Alltid kul med lite förnyelse, hoppas du kommer trivas på det nya stället !

Postat av: Spader Madame

Kompis-det går bra nu!

2010-11-05 @ 19:36:09
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Sohlberg: Det är mycket som känns bra här i Hornstull..bäst är nog ändå att dotra kommer få eget rum..bara jag (läs, den snickare jag anlitar) fixar det.. :)



Spader M: Det gör ju det..mycket går bra nu :)

2010-11-06 @ 18:05:59
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Miss Upsey Daisy

Inte illa. Nytt boende. Grattis en masse :D

2010-11-08 @ 19:51:25
Postat av: Jerk

Tack tack :)

2010-11-08 @ 22:28:12
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Erik-Norrlänning

God Luck hunterBro!

2010-11-10 @ 02:14:17
Postat av: Jerk

Tack tack :)

2010-11-10 @ 22:16:43
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback