Måndagsinlägg..

Om pengar inte vore så viktigt..om det inte vore så viktigt att få in dem för att överleva..om inte världen styrdes av just pengar..

..så skulle jag utan en blinkning säga upp mig på stående fot..jag är så less på att leva i den här förbannade stressen..den blir inte mindre av att jag flyttade i början av månaden..de timmar jag förlorade där måste tas igen någonstans, de timmar jag förlorat under älgjakterna måste tas igen någonstans..de timmar jag förlorade när jag var hemma och var sjuk måste tas igen någonstans..

Men hur fan då? För lite mer än ett år sedan hade jag en heltid..det var tydligen inte nog och i brist på bättre idéer (som att ha nog många anställda) fick jag något som i bästa fall kan beskrivas som en halvtidstjänst till..naiv som alltid trodde jag att det skulle kunna gå..sällan hostar hackspetten..

I allt detta ska det tränas och vikten ska ner..en ren omöjlighet när stress och sömnlöshet är mina bästa kompanjoner..det kombinerat med förkärlek för mat som inte främjar ett sunt leverne gör att vikten ligger på ungefär -1kg jämfört med januari i år..värdelöst..

Våren och sommaren var en enda lång uppvising i hur stressen kan påverka mig..i maj sov jag nästan inget..vilket i sin tur medförde att jag kom in sent på jobbet..vilket medförde att jag hamnade ännu längre efter..vilket medförde att jag blev ännu mer stressad (lyckat.)
I juni lyckades jag vända skiten och ta mig upp i tid, somna i något sånär tid och jobba häcken av mig..ganska meningslöst egentligen, för jag låg ungefär (om inte mer) lika långt efter när månaden var slut..
I juli ändrades taktiken igen..nu drog jag till med ett ont i magen varje minut som jag var på kontoret..lyckligtvis släppte det på sekunden som jag gick ut genom dörren på kvällarna, så det gick att leva någorlunda..
I augusti hade jag tre veckors semester..
I september var det älgjakt och i oktober kom stressmonstret tillbaks..tryckte in en förkylning på älgjakten och både september och oktober handlade en del om att köpa och sälja lägenhet..
I november kom som sagt en flytt..en flytt och ett tilltagande missnöje med att kliva upp från sängen..välkommen tillbaks insomningsproblem..

Och nu sitter jag här..det finns ingen som helst lust att jobba, det är svårt att somna, det är svinkallt ute..allt jag vill är att komma in i julstämningen..slippa stressen (näe, jul är ingen stress för mig) och någon gång få leva något sånär i harmoni..

Fast det barn, är det som vi kallar utopi..sådant slår sällan in och därför fortsätter vi att jobba oss närmare hjärtinfarkten eller magsåret i väntan på den stora lottovinsten som tar mig bort från den här skiten..


Kommentarer
Postat av: Spader Madame

Usch... Den här hemmafrun skickar en kram!

Postat av: Jerk

Känns bättre idag..känslan av att få spy ur sig lite galla hjälper :)

Tack för kramen!

2010-11-30 @ 21:15:04
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback