Kärlek, kärlek, kärlek...



En magisk afton på Söderstadion ikväll..äntligen, äntligen fick bönderna från Kalmar pisk..och det på det mest underbara sätt som går..på deras sätt..noll bollinnehav och ett par mål, sen spöade vi dem på straffar efter förlängning..

Inte ens domaren som uppenbarligen har Martin som mellannamn eller sover ihop med en idiot från Holmsjö kunde förstöra kvällen, men oj vad han försökte. Det var en så usel insats av honom att jag taooade rösten redan efter 10 minuter när Tobbe Träben fällde Carlos i straffområdet och den blinda muppen friade..que? QUE?!? På något sätt måste man tro att även förbundet tycker det är viktigt med en semifinal i Svenska Cupen, men tydligen inte..de bara "Hmm, vi måste hitta en domare som är så långt upp i Rydströms arsle att pipan knappt hörs..hur skulle det se ut om vi lät Hammarby går till final? Bra tänkt, dessutom, för att så få människor som möjligt ska få reda på hur enögd domaren verkligen är ser vi till att den inte tv-sänds heller"

Well, 6700 Bajare såg hur usel han var..6700 Bajare såg också till att skapa en magisk stämning..den bästa i år..det är det bra med cupmatcher, norra sitt blir en mer sjungande plats än på de vanliga seriematcherna, många halvslöa som inte riktigt orkar stå upp, men vill sjunga med köper biljetter där..och jävlar vad det lät då och då..

Så om två veckor får jag gå på Söderstadion igen, den här gången med min dotter..säsongen lever än..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback