Bara 4 dagar kvar nu..



Grym ångestdag idag..eller rättare sagt i eftermiddags..
Dagen började annars som måndagar så ofta börjar..en surmulen Jerk kommer in på kontoret och muttrar..denna gång var det om kladdlasset som förstörde serveringsskåpet på visningen igår..sen lite jobb (inte blev jag gladare av det)..
Efter lunch börjar ångesten..ingen som budar på lägenheten..fanfanfan..känns skit..
Efter jobbet går jag och tränar..då känns det genast bättre efteråt..fått svetta ur sig lite ångest, även om bastun efteråt var lite väl finsk för mig..brände fan arslet när jag satt där, så det blev ett kort bastubad..

Får ett sms på väg till tuben om att visningen gick ganska hyggligt ikväll..får nytt hopp, men ångesttaggen sitter kvar ändå..hoppas ändå att den släppt imorgon vid den här tiden..

Hjälper iaf att chatta med en bubblande vän..känns bättre efteråt..


Kommentarer
Postat av: Ninde

Tror vi kan enas om att gårdagen var en riktig skitdag. Gick också och tränade efter jobbet. Det första som gick riktigt bra på hela den dagen ungefär..

Postat av: Jerk

Gårdagen var en skitdag..men denna dag har varit helt underbar..om nu inte onsdagen går helt åt helvete är jag en lycklig man imorgon eftermiddag :)

2010-09-28 @ 21:00:48
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Daniel

Du borde vänja dej, ska bränna i arslet å överallt när man e i bastu. Sen kan man kyla ner sig med vinterbad. H. finnen (bra mot ångest å depp)

2010-09-29 @ 08:56:45
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Jerk

:)

Idag var det iaf mer humana 110 grader i bastun (om nu termometern visade rätt..

2010-09-29 @ 16:43:51
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback