Fuck knows..

Comebacken på innebandyplanen var en succé och rent miserabel..
Succé för att jag gjorde 4 mål (precis det målsnitt som är målet..2 mål per match) och jag gjorde 2 assist, vilket är lika många som förra säsongen..den andra assisten dessutom riktigt snygg..hörde från bänken hur de skrek att jag skulle passa men bidade min tid, rundade backen väntade ut målisen tills han attackerade mig och passade slutligen Stefan som hade öppen kasse..pure class helt enkelt..
Tyvärr så brände jag en hel del också och allt slutade i misär då vi lyckades förlora båda matcherna..sista matcherna var extra sur..vi låg under med 1-5, vände till 9-6 och fick till slut stryk med 13-10..riktigt surt..för egen del tog bränslet helt slut i andra matchen..första gången jag rörde mig på flera veckor..det kommer kännas imorgon..

I övrigt så har vi ju det här med valet nu..kommunalt och i landstinget vet jag hur jag ska rösta..eller rättare sagt, jag vet vilket parti jag ska rösta på..har däremot inte kollat upp kandidaterna, utifall jag vill kryssa någon..
Men, riksdagsvalet..så förbannat svårt..alliansen är ju inte att tänka på..jag är överens med dem i 1 fråga..men deras människosyn är mig främmande..
Däremot har ju sossarna hoppat i säng med mp och vänstern..det känns som en fungerande kombo i sthlm, men för glesbygden känns det som rena döden..och jag vet ju att sossarna kommer lägga sig på alla 4 så fort Wetterstrand spänner ögonen i dem, precis som de gjorde förra gången..det känns inte bra alls..
Hade sossarna kunnat bilda en majoritetsregering hade det varit självklart, men nu känner jag en viss tvekan..

Det är främst paragraf 28 och rovdjurspolitiken som oroar mig..mps rovdjurspolitik (vänsterns är väl inte långt efter heller) bygger på att Sveriges invånare bor i sthlms innerstad..betong åt folket..allt utanför tullarna till vargarna typ..
Överdriver jag? Fan, kolla vad politikerna säger då..de överdriver betydligt mer..

Troligen röstar jag på Mona iaf..men ändras paragraf 28 till att vargen måste komma och döda ens egen hund en andra gång innan man får skydda den så var det sista gången..då får det fan gå åt helvete för betongbarnen också..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback