my oh my..

Jag utelämnar valet för en vända (även om jag får ont i hjärtat på riktigt av alla idioter som inte begriper bättre)..

Jag har den senaste veckan känt ett vemod i mitt bröst. Det började i måndags när jag gick Södermannagatan ner och nästan sprang in i Staffan Hellstrand (name dropping är görhett just nu). Jag var på väg till järnaffären för att köpa lite färg och några flyttlådor..jag insåg att här kommer jag inte gå så många gånger mer..

Idag var det likadant, jag och dotra gick iväg och röstade (ja, hon följde med mig då, hon har 8 år kvar innan det är hennes tur). Vi gick Götgatan upp, röstade, på väg hem gick vi in på Stockhome (nyöppnat), när vi svängde in på Ringvägen hälsade jag på frugan till han som har tobaksaffären som tillhandahåller mitt snus, vi stannade vid Thaien och köpte lunch, när vi passerade min frisör konstaterade hon att han hade stängt eftersom det är söndag..

Det här är mina gator, det är mina kvarter. Jag bor i närheten av Nackas hörna, jag behöver bara gå över bron för att komma till Söderstadion. Jag bor precis där jag vill bo. Mitt hjärta finns här (och i Sörsjön givetvis). Vad fan ska jag till Hornstull att göra?
Jag bor mindre än ett stenkast från Götgatan, hur kul blir det att hoppa av vid Slussen och gå Hornsgatan hem? Det känns inte riktigt bra nu..kanske det bara är separationsångest? Kanske är det ett grymt misstag jag gjort?

Jag hoppas det släpper och jag kommer att trivas lika bra vid Hornstull som Skanstull, men det känns grymt osäkert just nu..


Kommentarer
Postat av: Blingbling

Jag förstår precis. Man har börjat lära känna folk i kvarteret. Läckergrillen kör med high five när man passerar :) Tobakshandlaren vid mon port snckar jag med varje dag och Östgötalivs brukar jag vinka till.



Men du, sörj inte.. I Hornstull finns Judit och Bertil..

2010-09-20 @ 21:36:07
Postat av: Jerk

Och så glömde jag nämna den grymt trevliga grannen i porten bredvid..skämmes ta mig fan..

J & B..får hoppas det blir bra..lite surt att inte känna någon i det nya kvarteret bara..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback