surt och sött..man blir lite trött..

Idag var det sista innebandyn för den här säsongen..vi vann båda matcherna och för första gången den här säsongen var det riktigt roligt att spela..tydligen ska min uppladdning vara att städa i 2-3 timmar innan match och sen panikäta en pressbyråsmörgås på vägen till hallen..
Det blev 5 mål idag..ett riktigt snyggt, en retur och så 3st där jag fick smörpass och hade öppet mål..ganska nöjd iaf..

Nu försöker jag ligga i soffan och ta igen mig..grymt sliten..räknar med ett ordentligt blåmärke på ena sidan imorgon..fick en armbåge i höften under en närkamp..gjorde ont som satan..

Och Chelski imponerar också..de hade råd att muta båda linjemännen idag, så de tog hem segern mot Spurs..fucking chelski, always cheating..

Äntligen har kroppen fattat vad jag håller på med också..nu..efter 3,5 månads hård träning väger jag mindre än i början av januari..bara minus ett kilo, men ändå..magen har blivit 3cm mindre och för första gången i mitt liv har jag biceps också...

Våra två segrar räckte inte lik förbannat..vi kom nästsist och åkte ur..till hösten blir det matcher på söndagsmornar istället..nåja..det får väl gå..blir lite slitigt med både fotboll och innebandy varannan söndag dock..


Kommentarer
Postat av: Sohlberg

Hahaha joo men vafan, benen är ju lena i flera dagar istället för att få stubb på direkten så det är ganska värt smärtan MEN det gör faktiskt inte lika ont längre, första gången var värst.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback