Ett stycke björnpark..

Upp tidigt på morgonen..på semestern och vaken redan före nio..skrämmande..
Packa in dotter och mor i bilen och sen köra 13 mil tillbaks samma väg som jag körde kvällen innan (imponerande intelligens där Jerker..)..
Väl framme vid björnparken skiner solen och det är en underbar sommardag, så givet dröjer det bara halva första backen innan gnället börjar..vad brant det är..usch vilken värme osv..
Nåväl, gnället håller sig på en ganska låg nivå, så jag kan njuta av björnarnas badkrukefasoner, se de sibiriska tigrarna ligga utfläkta i skuggan, se isbjörnen ligga blickstilla och försöka förbättra brännan och den persiske leoparden se ut en i publiken som möjlig mat (ärligt talat, den turisten kunde gott fått lite däng..synd på dubbla stängsel emellan)..

Sen en föga välsmakande lunchbuffe och så bege sig till Mora..dotra hade inga riktiga skor med sig och inga badkläder...vissa 11-åringar ska inte packa själva..

Idag är det mulet..perfekt fixaiordningpasseninförjaktenihöst-dag med andra ord..så jag ska göra en insats idag också, sen kanske jag får semester på riktigt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback