Jim Beam..not longer a friend of mine..

Hade en grym öppning på helgen..stämplade ut redan halv tre (well, jag hade gjort full vecka då så..), begav mig mot Slussen för att träffa Nickepicke som skulle spendera helgen i mitt trevliga sällskap..vi stannade till på Chill och tog några öl med hans kusiner Peter och Pernilla innan Peter och sambon skulle ut på kryssning..

En så bra början på en helg borgar för något riktigt bra..handlade och sen hem till mig..fixade i ordning en helt okej köttfärssås med spagetti och så några Staropramen till det, sen begav vi oss mot Münchenbryggeriet och Inkbash..

Snacka om att jag var odd man out..aldrig har jag sett så många tatuerade människor..fann mig tillrätta när jag såg ölserveringen iaf..gick runt och tittade lite, undvek att se HA-västarna i ögonen..såg en helt sjuk människa stoppa i sig grejer, stoppa en fläkt med tungan, hänga upp sig på en krok och hänga en slägga på lillhuvudet för att sedan hissa upp sig i kroken..euh..gjorde ont ända bort dit vi stod..sen var det nån best of today med en konferiencer som också hade hittat till ölserveringen..hem ganska tidigt..

Lördagen började med att gå och kolla en vända på minigolfsvm i Tanto..dra runt lite på stan och sen tipslördag med Staropramen som extra sällskap innan vi drog ut till Liljeholmen o käkade med kusinerna från dagen innan igen..

Fortsatte hemma hos Pernilla och hennes genomstockholmske sambo..länge sedan jag verkligen fick höra stockholmska på riktigt..grymt skönt..

Mindre skönt var att jag ännu i min ålder inte begriper att whisky inte ska drickas på samma sätt som man dricker öl..så kvällen tog slut redan strax efter 12..smet hem..hur nu det gick till..försökte gå och lägga mig, men hade missat att jag stod uppsatt för tjänstgöring hos SL..bara att bege sig och köra buss..

Vaknade på söndagen med snus på golvet..kuddarna bredvid snuset och täcket som kudde..mindre lycklig..Nickepicke hade roligt däremot..

La mig på soffan och lämnade den först efter united skåpat ut Arsenal med 8-2 och då enbart för att bege mig till närmaste pizzeria för att få i mig lite mat..skippade till och med fotbollen på kvällen..

Nu är nog Jim Beamen ute ur kroppen och imorgon förväntar jag mig vara på topp igen..om inte annat hjälper det med fb-chatten jag hade ikväll..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback