What's new Pussycat?

Så, förutom olycklig kärlek, händer det något annat i den bittre ungkarlen Jerkers liv?

Mja, semester 4 är avklarad och jag sitter återigen på jobbet och svär..
Måndagen var riktigt tung..först det där förbannade smset på söndagen, sen 3 timmars sömn, komma till jobbet redan kl.8 (say what?) och nästan dö tristessdöden..eller stressdöden..bara att välja..ser iaf fram emot att Bajen ska spela fotboll på kvällen..

Kommer hem, ska bara byta om till matchkläder..tycker det luktar bajs i hallen när jag är på väg ut..undrar varför..tills jag ska ta på mig dojorna..sådärja..trampat i hundskit..kommer ut på gatan..det ligger precis utanför porten..var väl för upptagen med att försöka komma ihåg portkoden för att se den..vissa hundägare ska bara skjutas..

Kommer till Söderstadion, ser vad det är för startelva, sätter mig ner för att kolla om jag känner igen några spelare i bonnalaget från ljungskile..ser att tjocksmocken Kanerva från Olofstorp ska döma..humöret sjunker genast..
När första halvlek startar visar domarjäveln från början att han är superettans sämsta domare (hur fan kan han få fortsätta döma???)..i början av andra gör Sinan mål och det närs ett hopp om att jag ska få må bra ett tag den här veckan trots allt..
Sen kladdar Törnstrand (eller Bojan) till det..bonngänget kontrar..1-1...Monday, allas vår älskling Monday, dribblar som siste man på mittplan och kladdar för ovanlighetens skull till det..han hinner ikapp trots allt och försöker bryta, men muppen i svart med matjord i fickorna lyckas få med sig bollen trots allt..1-2...fast situation, samtliga sover...1-3..när matchen är slut skyndar jag mig nedför trapporna och ut från Söderstadion..jag vill bara hem, hem, hem...
Livet är helt enkelt helt värdelöst när jag vaknar på tisdagen..tar mig igenom arbetsdagen med möda...tar tricken hem och går på cirkelgym i Hornstull..äntligen känns det någorlunda..det passet behövdes..

Onsdag..sådär dag va? Men, på vägen hem köper jag en ny taklampa till sovrummet..eller vardagsrummet..just nu sovrummet..har flyt, det är den sista som hänger i taket, de tar inte in nya eftersom de slutat handla från den leverantören..får 20% rabatt..betalar inte med än 260 spänn..efter lite trixande med att få igång alla lampor hänger den nu i sovrummet..plafonden..det är en fotbollslampa!
Kommentarerna haglar på fb..vissa kallar mig sexåring, en del undrar om jag handlat på barnavdelningen, ingen är förvånad och alla är avundsjuka..

Idag är det torsdag och jag har tagit ett gympass på lunchen..det känns ganska bra..imorgon blir det helg..då ska jag ha det gott och se när 20000 springer upp och ner på Söders gator..


Kommentarer
Postat av: Blingbling

Såg du mig hehe. Flåsandes =)

2011-08-15 @ 20:34:33
Postat av: Jerk

Näe..jag gick faktiskt hem när den som vann gick i mål..fick ont i huvudet av alla hurtbullarna ;)

Postat av: Anna

Hallå? vaddå olycklig kärlek? Trodde jag hade patent på det ;)

Kram och ha det gött..kanske kommer nytaget på mailen som plåster på såren ;)

2011-08-16 @ 14:50:26
Postat av: Jerk

Haha..nänä, det är nog mer min specialitet tror jag ;)

Tomt i mailen muttermutter

2011-08-16 @ 22:53:09
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Sohlberg

Fotbollslampa kan ju vara coolt!

2011-08-17 @ 07:28:18
URL: http://sohlberg.blogg.se/
Postat av: Jerk

Jag tycker det :)

2011-08-17 @ 13:10:14
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback