What the hell??

I snart 4 veckor har mitt nya liv hållt och jag känner hur det verkligen har gett resultat..
Vägde mig idag och nu visar vågen 2 kilo plus..tar fram måttbandet (för man ska ju inte kolla vågen) och mäter midjan..inte en cm mindre..

Går bra det här..det har alltså inte hänt ett skit positivt än..

Men Spurs vann idag iaf..de två spelarna som jag mest hela tiden har förklarat för dålig för att bära tröjan gjorde varsitt mål..go figure..

Fast det nya livet fortsätter ändå..jag kör hårt i ett par månader till, har det fortsatt åt det här hållet då lägger jag nog ner..jag tänker iaf tagga ner träningen då..

Har surfat snickare i veckan..snart kanske jag kommer så långt att jag även kontaktar någon, då kanske, kanske renoveringen tar fart innan 2011 tar slut..

För övrigt såg jag Foppas comeback igår natt..han är den bäste spelaren jag någonsin sett live och då har jag ändå sett Janne Larsson spela..
Jag såg honom i en kvartsfinal mot leksand, tror det var säsongen 93/94..och han tokdominerade hela isen så fort han var inne..grymt imponerande!

Nu väntar jag på nattens match..blir nog att se den också..jag hade egentligen tänkt att se till att lägga mig i tid och sova ut ordentligt och gå upp i tid den här helgen, men vi verkar stryka det...sleepless for the win..

Har det inte hänt något till påsk satsar jag på 100kg istället..jag verkar ju närma mig det ofrivilligt nu ändå..


Kommentarer
Postat av: Anna

Mer att hålla om vettu ;)

Kraaaam...

Postat av: Jerk

Det är inget positivt..enda det för med sig är mer sjukdomar och sånt skit..försvinner inte kilona den här gången får jag nog ge upp helt..

2011-02-13 @ 23:10:47
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback