Mot nya måltider..

Måndagen började bra..vaknade på soffan, skippade frukosten och kom nästan i tid..endast en kvart sen..helt okej i min värld..
Förmiddagen gick också bra mellan gäspningarna, men eftermiddagen var riktigt tung..skönt att gå hem efter bara en kvarts övertid..gymmet nästa anhalt och Friskis & Svettis cirkelfyspass..

Är ganska nöjd träningsmässigt i januari..betydligt bättre än ifjol iaf..fast det ger ju inget resultat..är tyngre och tjockare än jag var när jag gick in i januari..har satt ett ganska tufft mål träningsmässigt för februari..klarar jag det och det fortfarande går åt fel håll får jag allvarligt börja fundera på vad som inte är rätt..

Vad som inte heller är rätt är att dotra inte dyker upp helgen som kommer heller..den här gången är det skidåkning med hennes moster som lockar mer..känns nästan som om det börjar bli onödigt att bygga det där rummet åt henne..

Imorgon börjar vi februari med ett boxpass med den blonda ekonomichefen..


Kommentarer
Postat av: Grannfrun

Är du på styva linan;P

Postat av: Alla Smutsiga

Alltså, jag vet inte hur du har det men det låter som det är dags att faktiskt sätta ner foten vad gäller dotra. För bägges skull. Frekvens är mindre viktigt än ordning och reda.

Postat av: Jerk

GF: inte direkt..



Alla smutsiga: lite tungt just nu bara..värsta är väl att jag vet att hon kommer beskylla mig för det sen..men det kommer ordna sig..vi måste bara kolla upp helgerna lite noggrannare i framtiden..

2011-02-05 @ 21:48:58
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback