J & B

Var jag till igår med Blingis..hon drar med mig på dåligheter hela tiden nu..i fredags satt vi på Torkels terass och drack några öl..igår skulle det bli Trädgårn, men vädret gjorde att det blev ett inomhusställe istället..

Först älgbiff med sallad hemma hos mig..efterrätt..vaniljglass med hjortron..jag hade min "exklusiva" hjortronsylt, men hon hade tagit med sig nån random sylt hon köpte hemma i Norrland..givet att den hade mer bär i sig än det var i min..

Så, jag har inte städat den här helgen, jag har inte varit ute och sprungit någonting och jag har knappt donat i lägenheten..tanken var ju en riktigt lugn helg och bara fixa till lägenheten, men det har spruckit..rejält..har iaf haft sinnesnärvaro att boka om tvättiden, så nu går det 4 maskiner i våningen under mig..

Hatthylla inköpt, men det behövs nog vara 2st för att få upp den...dessutom saknar jag skruvar..skulle på järnaffären på Hornsgatan och köpa det idag..det stod så fint på skyltfönstret att det var söndagsöppet när jag åkte förbi igår..nu gick jag dit och såg en liten handskriven lapp där det stod att det var söndagsstängt under juli..suck..köpte två nya skjortor istället...

Ska nog se till att riva bort det sista från telekablarna idag iaf...och kanske, kanske putsa lite på målningen i dotras rum..kanske..


Kommentarer
Postat av: Blingbling

Haha, ja det blev ju lite livat. Tack för god middag och glada dagar.

Postat av: Jerk

Tack själv, det livar alltid upp att träffa dig..jag har kvar din hjortronsylt förresten..

2011-07-21 @ 12:47:49
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback