Öltältssemestern...

Nu när jag till slut äntligen är okej i kroppen börjar det kanske bli dags att försöka summera det hela..

På onsdagen fick jag busschauffören att stanna utanför mitt hus, istället för busshållplatsen 500m längre bort, för att jag snabbt som attan skulle kunna få i mig en öl och sen ge mig ner till öltältet..
Väl nere insåg jag snabbt att här var det ingen poäng att försöka ta sig in. Kön ringlade sig lång och det skulle stänga om 40 minuter, tog en liten runda på centrum för att hälsa på kusinbarnet och sen gå till Tom's istället..väl där började partyt på riktigt..
Och plötsligt var hon där också..min förälskelse..ögonen måste lyst på mig när jag såg henne..så vacker...
Bröt sedan med min kk..
Vandrade hem ensam och åt glass..eller jag kanske hade sällskap av kusinbarnet och hennes vän? Lite osäker där..

Började torsdagen med att vandra runt i huset och vara sugen på öl..och mat...började med öl (klockan var ju över 12)..sen fick jag med mig kusinbarnet till pizzerian nästlängst bort...för jag trodde den hade rättigheter..tji fick jag, men pizzan var god..hem och ta nån mer öl..prata med Nike och sen hämtade han upp mig så jag fick dricka upp mina öl från midsommar..blev tältet den här kvällen..och sen tom's igen..dett blonda yrvädret var där igen..
Den här gången sågs vi även efteråt..avpåavpå..sådär typ hela tiden..tills hennes mor kom ut på balkongen och skulle röka..hon sa något och jag svarade:
-Logn deg kelling!
Jag visste inte om att det var hennes mor..bortgjord..

Fredagen var segare, men gick att genomföra..vaknade till liv när Rosen bjöd upp till irländsk musik på tältet..eller..det var nog på torsdagen när jag tänker efter? så var det..jag bokade ju biljetterna till Flogging Molly på fredagen..blir en fin tripp till Manchester i november..
Vad fan gjorde jag på fredagen? Åt pizza på den närmaste pizzerian till frukost/lunch/middag iaf..
Nåväl, träffade på dent blonda yrvädret igen..kkn fick reda på vem det var och det blonda yrvädret började må dåligt på riktigt..blev mycket gråt den natten..och så leta upp hennes kusin som slagit ner någon..tro att man ser hennes kusin och hon springer över hela bron innan hon upptäcker hur dåligt jag ser på långt håll..
Går trots allt hem med en bra känsla..

Lördag..totalt opepp..kebabtallrik på den närmaste pizzerian till frukost/lunch/middag..lägger mig igen..tvingar till slut upp mig och tar en dusch..får skjuts av lillebror till öltältet...det blonda yrvädret har åkt hem, så att peppen är borta är förståeligt..lyckas iaf få i mig 2 öl i tältet innan det är dags att gå upp på Taket och se Crane Beach Band..bälgar i mig GTs och till slut är peppen där..står längst framme vid scenen och hoppar..efterfest hos Jonas T..det är jag och han som är där..vi dricker öl, lyssnar på Flogging Molly och bokar biljetter till Motorhead i Liverpool dagen efter Flogging Molly spelat i Manchester..
När han bjuder på Motorhead-vinet vänder sig magen ut och in och det är dags att inse att dansbandsveckan är slut..

Mår skit ett par dagar, men får ibland något sms från det blonda yrvädret som får hjärtat att slå glädjeskutt..trots att jag vet att det inte kommer bli något...men jag vill...

Nu ska jag hämta tvätten och stryka..over and out..


Kommentarer
Postat av: Hanna

Du hade skällskap hem med oss på onsdagen ;) Det var ju när du spanade in jossans skor! ;) haha!

2011-07-30 @ 14:14:05
Postat av: Jerk

Du ser..tänkte nästan det när jag såg bilderna på fejan..hmm..Jossan har ju bytt om där.. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback