Morgonsoffan..

Kollade på tv i morse..som vanligt, innan jobbet..var en liten debatt om knallskottet i skåne..det är jävligt enkelt att konstatera att den sista idioten inte är född än..leif granlind (skriver sport(!) för metro) tyckte man skulle ta bort ståplats..det är ett så sanslöst dumt förslag att jag inte vet vad jag ska börja..
"Det funkar ju i England"..eeh..näe, ingenstans i England har jag mött samma stämning som på Söderstadion och det är en jävligt stor skillnad mellan England och Sverige..vår svenska liga är så bedrövligt dålig att ingen skulle titta på skiten om ståplats försvann, men han kanske vill ha det så? 1500 på nationalarenan..hur säkert som helst för barnfamiljerna och sen 90 minuter snedsparkar..kul, riktigt kul..

Sen drar han en parallell till usa och om hur han suttit på baseball och kollat derbyt mellan Yankees och Mets..hans kära Mets förlorade, men det var inget bråk ändå..och det är ju många som bryr sig om Mets? Tror nog Yankees däremot är betydligt mindre förtjusta i Red Sox..
Sedan kan han väl läsa tut-bjurres blogg när det vankas matche mellan Rangers och Devils i Madison Square Garden..där han skriver om slag som utdelas lite här som där runt arenan..

Med sportkrönikörer som Leif Granlind behöver inte fotbollen några ovänner..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback