En måndag som antagligen inte går till historien..

Fotbollen igår gick mer än lovligt tungt..inte så konstigt kanske med tanke på att jag spelat innebandy tidigare under dagen, men ändå..

Sen låg jag på soffan och hade grymt ont i ena knäet..det som jag så förtjänstfullt använde för att ta emot 86 kilo späck som dråsade i golvet på innebandyn..jag blev tokfälld när jag var på väg igenom för att få ett friläge..

Prövade att gå och lägga mig, men det ville tydligen inte kroppen alls veta av..sova nu? Då klockan knappt passerat tolvslaget, du skämtar med mig?
Efter en timme gav jag upp..la mig i soffan med det värkande knäet och slog på tvn..vilken lycka, både NFL och NHL..till slut vann den amerikanska fotbollen.."mitt" Eagles gjorde slarvsylta av Dallas Cowboys..fast jag såg bara halva matchen innan jag lyckades törna in..

Om jag kom upp i ottan imorse? Är påven muslim? Levde Gaddafi ett asketiskt liv?
Näe, dessutom stod jag på fel sida av Hornsgatan och såg bussen passera min hållplats så fint..den var dessutom snäll nog att stanna för att släppa av någon..sådär lagom så det var nästan att jag hann över efter att ha kryssat mellan fartglada idioter som inte har vett att lämna bilen hemma..nästa buss kom väl ganska snabbt trots allt..

Jobbet? Mja..sådär va? Städerskan tyckte iaf om min klippning och tyckte att jag såg yngre ut..score!
Men jag såg iaf till att ha ett B&B bokat till nästa Englandsvistelse om lite drygt två veckor och såg även till att taxi bokades från Heathrow..gött..nu har jag bara hemresan kvar att boka där..och AFC Wimbledon..måste boka biljett till den matchen också..

Hoppade träningen idag..slött..men nog välbehövligt, för det är en sliten kropp idag..känns väl bättre imorgon hoppas jag..blir träning onsdag-torsdag iaf..

Jag skulle egentligen skriva om något annat, men fan tro't att jag glömde bort det när jag väl började skriva..


Kommentarer
Postat av: Grannfrun

Och jag är så spöat trött att jag fan knappt kan sitta, men värst är att min röda lilla tunga till ollonretare inte orkar klämma ur sig en kommentar eller två

Postat av: Jerk

stackarn..hoppas du fått sova nu då..

Själv ser jag framåt nu och inser att det bara är lite mer än två arbetsdagar innan jag åker till England.. :)

2011-11-02 @ 08:43:23
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Grannfrun

Mjo.. 6 timmar iaf.



gaaaah! Retsticka.Skänk en liten tanke till mig när skummet på första ölen når dina läppar. Eller steget in på arenan och du ser gröna gräset.

2011-11-02 @ 17:31:05
URL: http://payattentionbitch.blogg.se/
Postat av: Jerk

6 timmar är ju bra..finge man det varje natt vore det skönt..

Mja, jag tänker nog mest på mig själv då..då och om två veckor, då jag är tillbaks i England för lite jobb, öl, fotboll och engelsk frukost :)

2011-11-03 @ 09:22:32
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Grannfrun

Fnys.

2011-11-03 @ 21:08:02
URL: http://payattentionbitch.blogg.se/
Postat av: Jerk

:)

2011-11-03 @ 22:25:28
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback