Ikväll är livet magiskt..

Måndagen började sådär då jag vaknade upp och såg på klockan att jag borde vara på jobbet om 5 minuter om jag inte ska komma försent..
Sen är ju jobbet just jobbet..så lite stress..lite spinning på lunchen och sen nedräkning tills det var dags att åka hem och byta om..

Sista matchen för säsongen på Söderstadion!! (jag missar ett eventuellt kval pga en Englandsresa..när jag bokade resan i somras kom jag på att jag kanske skulle missa en kvalmatch då..fast jag tänkte ju mer i andra änden av tabellen..)

Iaf, med mig på matchen tog jag en
världsstjärna som gjorde debut på Söderstadion..hennes första fotbollsmatch någonsin faktiskt..
Jag varnade henne innan matchen att hon skulle få se mina sämsta sidor..och som hon fick det, men hon fick också se mig när jag är riktigt, riktigt lycklig..

Just det, jag surfar på grönvita moln just nu..5-2 i en sexpoängsmatch..nästan 8800 på läktarna som unisont skrev vad de tyckte om domaren, vad de tyckte om bönderna från smålan och hur mycket de älskade Bajen..magiskt ikväll..stundtals..stundtals lika illa som det varit hela säsongen, men för att riktigt njuta av det himmelska måste man först gå igenom helvetet..

Nu surfar jag vidare på molnen fram till lördag..då blir det nagelbitartävling i den grönvita lägenheten på västra Södermalm..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback