Men herregud människa..röntga hjärnan någon gång!!

Varje morgon när bussen passerar Västerbron tittar jag ut och tänker på hur vackert Sthlm är, så även denna mulna och kulna dag. Sthlm är fortfarande vackert. Jag brukar även öppna ögonen från t-baneslummern när tåget passerar Järvafältet för att titta på hur björkarnas löv blivit gulare och gulare och känna mig ganska tillfreds med livet.
Sen kommer jag till jobbet och humöret dämpas en aning, men några timmar senare tittar jag åter ut över Västerbron och livet känns bra igen..

Jag vet, väldigt mycket ojerker, men även hösten är vacker..jag tycker verkligen det..jag tycker att livet är ganska bra nu..några smärre detaljer så vore det i det närmaste perfekt (typ mer pengar, roligare jobb, snabbare viktnedgång och Bajen vinner fler gånger)..

I år har jag bestämt mig. Jag tänker inte må lika dåligt som förra vintern och även om jag tycker att vintern är ett rent helvete ska den inte få ta mig i år. I år ska det fan njutas av snökaos, iskalla vindar på Hornsgatan och kalla golv i lägenheten..
Jag ska ta mig an vintern och segra. Jag ska stå med Hot toddy i termosen och heja fram bandygrabbarna till seger på Zinken, jag ska ta mig till Eriksdalshallen och käfta med motståndarcoachen samtidigt som handbollskrigarna tar ytterligare en motiverad seger mot Skövde, jag ska ligga i soffan och njuta av sändningarna från Premier League samtidigt som jag förbannar tecknen jag plitat ner på stryktipslappen för varje pling i rutan. Jag ska fan i mig ut och gå på promenader och förundras över hur vackert Sthlm är även på vintern när uteserveringarna på Medis känns som ett halvt jordklot bort, jag ska fortsätta med träningen och fråga mig varför jag inte gjorde rätt tidigare, när det är såhär lätt att bli av med fettet på magen, jag ska njuta av älgköttsmiddagar och jag ska segra över vintern som om jag inte vet om hur det känns att förlora..

I år är det jag som bestämmer, i år är det jag som vinner. Ingenting ska få mig ur fattningen en längre tid, jag ska studs tillbaks från ilskan över idioterna som köper frukostmackorna med kortet, över SLs oförmåga att begripa att snö är något full normalt under vintern i Sverige, över det djupt orättvisa att det är -25 på julafton i år igen..

Jag tänker vinna i år..ni får gärna haka på!


Kommentarer
Postat av: Lycka

Jag tror nästan att jag ska prova! Det skulle behövas.

2011-10-18 @ 21:28:10
Postat av: Jerk

Det är bara att köra..i år ska vintern besegras..

Postat av: Spader Madame

Hänger på!

2011-10-19 @ 11:04:37
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Bra det..må säga att mitt humör testas just nu på jobbet..hets, hets och hets..fast hittills håller jag det uppe ganska bra :)

2011-10-19 @ 17:41:48
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback