Stress och kärlek...

Sådär dag idag..alltid när det händer något bra på fritiden så strular det på jobbet..
Kom sent till kontoret idag, hade lite ärenden att fixa innan jobbet..kommer in..redan där en post it-lapp om att ringa en inköpare, sen fortsatte härjet under dagen..dotra dök upp före 11...satte henne vid en dator så satt hon och spelade resten av dagen..
Precis innan lunch ringer ett för mig okänt nummer..yey, min nya soffa har kommit..om jag kan ta emot den idag? Eeh, kan vara hemma till 15..måste alltså sluta kl.14...hade tänkt att jobba till 16 från början..känner mig än mer stressad på jobbet..funderar på att skippa lunchspinningen på måndag nu..ett pass kan jag skippa, men då är det det sista passet jag skippar innan jul..det går framåt med vikt och mage, jag får inte lägga ner träningen nu..

Börjar släcka ner datorn och plocka ihop..dotra går på dass..har plockat ihop och släckt ner datorn..dotra är kvar på dass..till slut knackar jag på..dotra är knas i magen..antagligen lunchen hon åt, för efter vi kommit hem blev det bra igen..

Sena, missar precis tuben eftersom SLs jävla skitautomater krånglar när vi ska fylla på dotras accesskort...muttermutter...
På Västerbron ringer transportbolaget..eeh, snart hemma..om 5 minuter ungefär..kommer hem, tittar ut och där står lastbilen..bara att bege sig ut..tack gode gud för att jag bor på bottenvåning..transport fram till dörren, även om det ett tag såg ut som att pallen inte skulle komma in genom porten..så nu står den här min nya soffa..imorgon eftermiddag ska det sväras en hel del och den ska monteras ihop..

Gamla soffan är bortskänkt..även om den inte kommer hämtas på ett par veckor än..
Älgbiffen och klyftpotatisen blev alldeles lysande idag..grymt gott..

Just ja, Blingis har bokat Klungan+Säkert i december också, så där har jag något att se fram emot..

Så, bra fritid, stress på jobb...nu är det helg..underbar fritid, imorgon handboll..humöret är fortfarande okej..dotra är helt underbar..och sen är det bara 4 dagars jobb innan det är dags att panga älg igen..jag överlever nog detta också..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback