Nästan såhär skulle livet vara jämt..

3 poäng på Söderstadion med vrålande publik och stundtals bra spel, minst 6 timmars sömn och solsken ute..
När jag stod och väntade på bussen (i en jävla evighet) imorse sken solen och jag kunde stå där och känna solvärmen i ansiktet..hur skönt var inte det??

Synd bara att det sköna ska naggas i kanten då jag lär åka till jobbet, men hittills (efter 4 timmar) så ligger humöret fortfarande på plus..Söderstadion, sömn och sol har gjort gott åt själen..och imorse kände jag hur bra jag mådde..

Det är väl tveksamt att det ska hålla så mycket längre, så det är lika bra att slänga fram allt bra innan livet är värdelöst igen..vikten visade på nya rekordlåga (i modern tid då) nivåer i söndags, smsar och pratar titt som tätt med en vacker flicka, imorgon åker jag norrut för att se dotra framträda och på fredag åker vi till London..

Några miljoner på detta och allt vore bra..tyvärr verkar det dröja så jag lär fortsätta med mitt själadödande jobb ett tag till..då och då längtar jag verkligen tills jag blir vuxen och vet vad jag vill med mitt liv..känslan att få jobba med det man vill måste vara underbar..bara att kolla på Lallet igår..


Kommentarer
Postat av: Anna

Läckerbiten? 91:an????

Postat av: Jerk

Näe, fel sida Söder..

2012-05-01 @ 21:29:19
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback