men öj..

..jobbet sliter ut en på riktigt just nu..stressen är helt sjuk..två sjukskrivningar på en avdelning av 5 visar sig ganska bra..
Ledningen verkar ha förstått allvaret iaf, men de bestämmer ju inte direkt..det har vi ett HK till..ett HK som trasar sönder koncernen med ett illa ogenomtänkt affärssystembyte och jag orkar då rakt inte längre. Har börjat räkna på hur mycket pengar jag behöver på banken för att kunna säga upp mig utan att ha ett nytt jobb..det ser tyvärr inte så ljust ut..jag har inte råd att säga upp mig just nu..och måste fortsätta gå till ett kontor där jag har ont i magen varje minut som jag spenderar där..om det ändå gett en bra lön kanske det hade gått lättare eller om jag inte brytt mig om huruvida jag gör ett bra jobb eller ej..
Kunde jag bara koppla bort känslosystemen och inse att det inte går att göra ett bra jobb och bara lösa det som jag hinner med och låta det andra bero skulle väl klumpen i magen försvinna, men det går ju inte..
För en månad sen formulerade jag ett motto i mitt huvud " Har jag inte sagt upp mig innan jul blir jag besviken"..jag får nog skjuta på det, men det är dags att lägga ner mer tid på att hitta ett nytt jobb..i somras började jag så fint med att läsa platsjournalen, se vad det finns för jobb, vilka låter som att de kan vara roliga, men nu har jag tappat det igen..det är dags att komma tillbaks till det och nu även se till att söka jobb som verkar bra..

(fast drömmen förstås är ju drömvinsten så slapp jag fundera på det öht)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback