Pass 77 (Skivstång)

Kändes ganska skönt idag, dock retar jag mig lite på att jag fortfarande inte orkar lika mycket som för en månad sen. Det tar för lång tid att komma tillbaks till gamla nivån känns det som. Det var vikarie idag också, det är däremot bra, jag får pröva på lite andra övningar och det blir inte riktigt samma hela tiden.
Jag har bestämt mig nu iaf. Nästa vecka ska jag köra på de vikter jag körde på innan jag drog till England..
 
Vägningsdag idag också, en milstolpe passerades, men ändå inte riktigt nöjd..hade behövt 4 hekto till för att unna mig ett konsertbesök och lite öl ikväll..nu blir det soffan och tvn istället...
Vikt: 80,3kg (-0,8kg den här veckan, -10,3 på 16 veckor)
Midja: 97cm (-1cm den här veckan, -9cm på 16 veckor)
Bröst: 101cm (+/-0cm den här månaden, -8cm på 16 veckor)
 
Bröstet stod alltså still i april, midjan -1cm och vikten -0,6kg...det kostade på med Englandsresa, förkylning och påsk det är tydligt..nu kör jag alkoholförbud till slutet av maj och hoppas det ska ge mig en kick igen. Har 7 veckor på mig att nå mitt viktmål. Det ska gå!
Förresten, det var två milstolpar som passerades, förutom att jag nu gått ner mer än 10kg, så är midjan det minsta någonsin sen jag började kolla den. Hade 98cm en vända 2012, men 97cm har jag aldrig varit på..tror faktiskt bröst också är det minsta, men det har jag inte mätt så ofta.
Målet är iaf under 75kg, midja 90cm och bröst under 100cm. Når jag två av tre mål innan midsommar är det godkänt, når jag alla är det helt fantastiskt!
 
Nu kör vi!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback