Pass 4 (futsal)

Äntligen söndag, äntligen dags för det roligaste passet jag kör, Futsal.
Tvåmål i en timme är fantastiskt roligt, även när det som idag går riktigt surt. Jag var lika ofarlig som en random anfallare i Bajen...
Tyvärr får jag fortfarande ont i vänstra skinkan när jag spelat fotboll, det är nog någon sorts sträckning som vägrar ge med sig..just nu tänker jag ignorera det hela och hoppas att det blir bättre allt eftersom..

Det här markerar också att det är slut på skräpveckan nu. Slut med onyttigheterna. Har inte bestämt för hur länge, men ingen pizza, inget chips, ingen chokladkaka, ingen glass och ingen läsk gäller från och med nu!
Just det inga kakor heller..det är dags att försöka äta hälsosammare, alkoholen ligger och väntar på att det ska bli april så den får drickas igen..vi får se hur det går, men jag känner mig beslutsam just nu.

Första träningsveckan var också helt okej. 4 pass första veckan är nog alldeles lagom, inte för hårt och inte för slött. Nu gäller det bara att öka, minst 5 pass nästa vecka är målet. Ska också försöka komma igång med morgonpromenader, måste öka på vardagsmotionen om jag ska lyckas bli av med någe fett..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback