Inställt pass + vägning

Gårdagens skivstång blev aldrig av. Har haft ont i armbågen sedan måndagskväll och även om det kändes bättre under gårdagen (och ännu bättre idag) kändes det inte nog bra för att gå på ett pass, blev en dag i soffan istället.
Lite surt, men det är väl sånt som ska hända någon gång också. Bara att ta nya tag.
Vet fortfarande inte varför, om det är skottet jag fick på armen i söndags eller om jag försökte för mycket under skivstångspasset i måndags, det känns iaf som att det ligger vid muskelfästena ungefär..räknar med att köra skivstång igen på lördag.
 
Gårdagen var även mätnings- och vägningsdag och eftersom det var sista onsdagen i mars skulle även bröstmåttet mätas.
Det var ingen viktmässig succé, men det har också visat sig att jag går ner ganska mycket varannan vecka och betydligt mindre veckan efter. Det här var en vecka där jag normalt sett inte går ner särskilt mycket.
Däremot hände det en hel del på mätningsfronten...
 
Vikt: 81,9kg (-8,7 kg på 11 veckor och -0,3kg den senaste veckan)
Midja: 98cm (-8cm på 11 veckor och -2cm den senaste veckan)
Bröst: 101cm (-8cm på 11 veckor och -3cm den senaste månaden),
 
Så, jag är riktigt nöjd ändå. 98cm är tangerat "smalast" sedan jag började kolla magen för några år sen, 101cm över bröstet är det minsta någonsin och 81,9kg är trots allt första gången sedan 97-98 någon gång som jag väger under 82kg...nu är det bara 7kg kvar till målet och 8-9cm på midjan...för bröstet har jag inget mål, men ett par centimeter till ska kunna skalas av tycker jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback