Pass 50 (Skivstång)

Att ha kommit fram till pass 50 redan 12 mars är helt fantastiskt måste jag säga. Dock kommer jag i nuläget inte ändra mitt årsmål på 156 pass. Så länge jag är arbetslös kan jag träna i princip hur mycket som helst, men jag vet ju inte vad som händer när jag väl fått tag på ett jobb.
Dagens pass gick iaf hyggligt. Det är fortfarande axlarna som är störst problem, de tar slut vilket påverkar ganska många övningar, men på de avslutande totalövningarna körde jag iaf med tyngre vikt än tidigare och det känns bra.
 
Något annat som känns bra var dagens vägning. Det var inget fantastiskt resultat, men -0,4kg är åtminstone åt rätt håll och även magen har minskat, hela -2cm ligger den på nu.
Så veckans vikt är 83,2kg och magens omkrets ligger nu på 100cm prick. Det är mindre än ett kilo ner till det lägsta jag vägt under de 14 år jag bott i Sthlm, det är också bara 2cm ifrån den minsta omkretsen runt magen jag haft, så mitt mål till nästa vecka är att slå nytt lägsta rekord i vikt och när mars är slut siktar jag på att ha mindre omkrets runt magen än jag haft de senaste 14 åren. Tycker båda ska vara fullt möjliga att uppnå.
Totalt sett så är det 8,5kg kvar till mitt mål och ca 10cm mindre på magens omkrets. Jag hoppas nå mina mål lagom till sommaren..
 
Planka: 60 sek - Check!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback