Pass 53 (Futsal)

Idag var vi så många att vi blev tre lag, normalt sett innebär det att det blir ganska tråkigt att spela, men inte idag...det kan iofs bero på att jag avgjorde två raka matcher också..
Det var iaf kul och det kändes som att det finns lite mer ork i kroppen nu...och det vore väl fan annars om det inte skulle gå framåt när jag tränar 6 gånger i veckan och går ner i vikt...
Bästa passet som vanligt iaf...kommer sakna det när korpen drar igång...
 
Planka: Fixar inte utmaningen. Just nu borde jag ligga på 90 sekunder, men klarar max 60, så jag avbryter utmaningen, men tänker ändå köra planka dagligen. Börjar på 90 sekunder tills jag klarar av det och sen öka igen så får vi se vad jag kan komma upp till...är iaf övertygad om att det är bra för mig att försöka..
Idag blev det dock uppehåll..
 
Fick mig en liten promenad till Eriksdalshallen i förmiddags också...kollade på Bajens damer i handboll när de vann över Huff med 30-26. På promenaden hem mötte jag först Magnus Pherson när han var på väg till Viasat-studion. Sedan mötte jag Magdalena In de Betou...fick en blick av henne..är övertygad om att hon blev störtförälskad i mig..det kan jag tacka min nya, nästan tränade kropp ;)
(eller så har jag käkat psykedelisk svamp och drömt alltihop)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback