Pass 57 (Jogging/promenad, löpband)

Fantastiskt! Ny bästatid idag. Jag ändrade lite på upplägget och genast blev det bättre. Kan iofs vara att kroppen var i bättre form också.
Vad jag ändrade var att istället för att som vanligt ha varvet 6,1-9,1-10-10-12 ändrade till 6,1-9,1-10*8, så jag sprang i 9 minuter och gick 1 istället för att som tidigare springa i 4 minuter och gå 1. Samtidigt hade jag lite lägre tempo, men det fungerade så jag ska inte klaga. i slutet av varje varv höjde jag till 10,5 och på allra sista varvet höjde jag till 12 sista halvminuten.
Största skillnaden är att pumpen inte alls var lika slut efter 6km den här gången, känns som att höfterna kanske kommer känna av det lite mer dock.
Det var nödvändigt att ändra lite, så jag är nöjd med utfallet, nu ska jag se om jag kan höja hastigheten lite till...
 
Vad gäller träningsupplägget den här veckan så tar jag nog två vilodagar från gymmet mot tidigare planering på 1 vilodag, men jag känner mig ganska sliten och även om jag får ett uppehåll om två veckor känns det som att jag ska lyssna på kroppen så den inte går sönder. Om vädret tillåter kan det nog bli två lite längre promenader på fredag och lördag dock...
 
Jogging/promenad (löpband)
Längd: 6,0 km
Tid: 39,25 min
Lutning: 0,5
Hastighet: 6,1-12,0
 
Körde också 15st ab roller när jag kom hem..har dock fortfarande träningsvärk i magen sedan jag gjorde 25st i tisdags...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback