men åååj...

Mycket Jakob Hellman den här helgen...tror jag gick igenom varje låt i det verkliga livet..nu e jag grymt trött på mig själv..igen..

Lördag samma sak..för jag vill va som andra..

3 jävla timmar harjag sopat idag..förbannade gårdsstädning...men det var ju trevligt av tösen på nb att sätta sig på sin uteplats i bikinitopp, så jag blev tvungen att dra in magen lite iaf och inte kunde storgnälla hela tiden..

Nu är det dusch som gäller..sedan på tuben och dra mot solna..andra gången på en vecka...får tvätta mig med svinto imorgon..

Jag börjar med ribs och öl hos den blonda controllern innan det är dags för inflyttningsfest hos Luntan..blir nog skoj detta...

Fan, jag behöver kyla ner mina blåsor med en kall öl tror jag..

Sopa, idiot, bonnjävel...

Domaren sög..Igor gjorde ett horribelt misstag, så var det roliga över...ett impotent aik fick ett gratisläge som inte ens de kunde sumpa...

Bajen var än mer impotent...även om jag från min plats på läktaren klart och tydligt såg att det inte var offside när vi gjorde mål...jag stod alltså bakom målet på södra..120 meter bort vid norra gjorde vi mål..

I slutet när Igor drogs omkull..hade det hänt i Bajens straffområde hade gnaget fått straff..vilket annat jävla lag som helst hade fått straff..med det inte sagt att det borde varit straff..men det är olika regler för olika lag...

Idag ska jag till bolaget..inflyttningsfest till helgen...i Solna..Solna två gånger på en vecka..får tvätta mig med Svinto på söndag..

Sista KI Boxen var igår..tur att vi skippade nedvärmningen efteråt för att jag skulle hinna till derbyt (jag missade första 4 minutrarna, men då köpte jag en korv innan också..)..sen ståplats...mina ben bara skakade igår kväll..helt slut..dessutom bestämde vi att vi skulle testa cirkelfys nästa vecka..det lär ge en bra träningsvärk..

Idag ska jag nog till shopen också..tröstköpa lite grönvita grejer..köpa biljett till Trelleborgsmatchen..dotra är ju här, så vi ska givetvis gå..

Vi är då jag och den blonda controllern..försöker locka med henne på inflyttningsfesten också..hon bor ju ändå i solna..kan hon lika gärna hänga på..och så dödar vi hennes kondition lite så hon inte slår mig alltför mycket i Blodomloppet..

Nu..jobba några timmar..

Världens bästa mittback och jag är såhär tighta *visar med fingrarna*

Stockholm är litet ibland..väldigt litet ibland..
Igår när jag var på väg hem..gick av redan i Slussen..sportig Jerker..såg jag någon jag kände igen utanför Axela..det tog ett par meter sedan kopplade det..Tenna..lite snack om curling och annat och sen avböja middag och kolla på fotbollen ute på stan och så gå hem till soffan..

I morse..lite senare än tänkt, men okej tid på tuben..finaste Blingbling..nu kanske inte det är en jätteskräll då vi bor grannar, men ändå..en ganska bra början på dagen..

Fast nu sitter jag här och är trött och känner mig sådär..som om jag håller på att bli förkyld..typ så som jag kände i början av veckan..fast det släppte..får hoppas det här släpper också..boxen ikväll kan nog hjälpa till..i värsta fall blir jag väl förkyld på riktigt..

Sa jag förresten att jag är vän med Igor Armas på fb? Jag är vän med Igor Armas på FB!!

Tjuvlyssnat när det är som bäst..

"Mm, de verkar löpa hela bunten också"

Löptävling, Stockholm

Pappa ~40 och son ~8 står och lämnar ut matpåsar till alla som har sprungit Vårruset. De verkar ha stått där länge.
Sonen (uppgivet): Pappa... käringarna tar ALDRIG slut!


Sheffield..

Försöker väl igen idag då..solglasögonen är med...nu hoppas jag få använda dem ikväll när jag kliver av i Slussen och går Götgatan hem..min flackande blick är väldigt irriterande utan solglasögon..det är jobbigt med uteserveringar på båda sidor Götgatsbacken..

Konversation i måndags kväll på kontoret mellan mig och städerskan:
- Gjorde du något kul i helgen, Olga?
- Min expojkvän bjöd mig på restaurang..grekisk..bästa lammköttet i stan.
- Men Olga, jag trodde du var det bästa lammköttet i stan??

Inte dags att ge upp riktigt än...

Det finns fortfarande hopp

Äldre än Miss Decibel iaf.. ;)


Dienstag..

..inget roligt händer idag..eller vad fan vet jag egentligen, men det känns som om en förkylning är på gång..det är väl för att dotra hostat hemma hos mig i 4 dagar..till slut fastnar skiten..hoppas jag har fel..jag vill boxas mot den blonda controllern på torsdag..innan jag åker till solna..för första gången den veckan..

Storebror fyller år idag..jag var först att gratulera..men blir antagligen sist med presenten..mor har ju inte fått sin present än heller (ärligt talat så har jag inte köpt någon present till mor än..men jag ska..alldeles snart..)..

Solen skiner, det är varmt ute, så vad bättre än att klä sig i svart? Kvinnorna springer omkring i korta kjolar och urringningar så jag hälsar min käre gamle vän välkommen tillbaks..var var du så länge sexuella frustration?

Åker till solna till helgen igen..inflyttningsfest...ingen marknad hemma i byn i år heller mao..känns nästan som om jag måste åka dit nästa år..ta en tvådagarsfylla och låtsas vara tonåring..finns inget bättre sätt än att åka hem till byn för att bli ung igen..

Nehej, en rejäl lunch på det här..

Effekten av att springa omkring på en konstgräsplan gav också att jag var trött redan vid tolvtiden..på en söndag??
Så jag gick och la mig..men att somna direkt var ju inte att tänka på..fast när klockan ringde kl.6 imorse hade jag antagligen sovit i 5 timmar iaf..

Alldeles för lite en måndag som denna...halv åtta..eller..7:37 om vi ska vara exakta tyckte jag det var dags...en i övrigt slö och långsam morgon gjorde att jag kom till jobbet halv tio..precis i tid för flextiden..försent för att jag ska kunna gå tidigt..

Den tidigare så stolta flexbanken ligger nu och tangerar minussidan..-16 timmar hittills i maj..imponerande..det inrymmer 1 ledig dag, 1 fredag då jag jobbade 2 timmar innan jag åkte till västsidan och så en rejäl försovning...nu måste jag börjar bygga upp skiten igen..jobbigt..det är roligare att minska på den..att inse att man mest är ledig..

Nåväl, bara solen kommer på riktigt lär jag väl sitta på kontoret och jobba medan jag martyriserar mig och tycker synd om mig som måste jobba när alla andra är lediga...

Som vanligt alltså..tankeställaren från Schyfferts show höll nästan en hel dag...nytt rekord..

Kändiskändiskändis..

Bildspelet...bild 12 av 12 på Bajens hemsida..fotografen använde vidvinkel och fick med en del av eder Jerk när han och dotra står i kön och väntar på att dotra ska få sitt ansikte ansiktsmålat..

För er som inte orkar gå in på hemsidan kommer kortet här..



I bakgrunden mellan de blonda flickorna...

För övrigt måste jag säga att något som är en lisa för själen är att spela fotboll på en sjumannaplan ute i Kristineberg i 1,5 timme på söndagskvällen..konstgräs, så man slapp gruset..
Jag mår fan skitbra just nu...

The 90's - Better, funnier & thinner...

Jag trodde att Schyfferts show igår slutligen gjorde mig vuxen..jag märkte att det inte stämde riktigt idag när jag promenerade hem från centralen efter att ha lämnat av dotra på bussen..i gamla stan står det en gråhårig gubbe o slänger in en flytväst på en båt, en cyklist passerar och ger tummen upp..jag tittar dit igen..där står han...Schyffert, mannen som på en kort lördagskväll fått mig att inse..
Jag gjorde som jag alltid gjort (när jag är nykter) och ser en kändis..jag går förbi och försöker se hård ut..se ut som om jag totalt ignorerar att bredvid mig står mannen som gjorde min lördagskväll..killen med t-shirt utanpå...

Vad jag givetvis borde ha gjort var att gå fram till honom och säga:
- Fan Schyffert, bra show igår, men var du tvungen att ta upp det där med kläderna??

Sen skulle vi skratta, jag skulle dra några one liners om mitt patetiska liv och han skulle bjuda hem mig på middag i Bromma och så skulle vi blivit vänner för livet..
Nu blev det inte så eftersom jag bara gick förbi..

Men, gårdagen fick mig trots allt att fundera på klädseln..när började jag rocka skjortor utanpå? Oftast med chinos, men ibland med jeans..
Mitten av 90-talet..Jerker väger 65 kilo...Jerker är ung och inte helt förstörd..Jerker har också via nätet träffat en ung och vacker flicka från Philadelphia...under första resan dit fyller hon och hennes mamma en extra resväska med kläder åt Jerker..en hel del av kläderna är skjortor..
Där började det, sen har jag fortsatt med det..nu för tiden är det så att jag blivit tjock, så jag ser hiskelig ut i tröjor, men ändå..
Där i mitten av 90-talet..fortfarande ung, fortfarande smal..i USA satt två föräldrar till en vacker flicka som Jerker älskade, föräldrar till en vacker flicka som älskade Jerker..föräldrarna talade om för honom hur han kunde bli vad han ville, hur smart de tycker att han var..de sa det på det där typiska amerikanska sättet så jag verkligen trodde på dem även om jag var ganska tveksam själv..jag menar..jag var ju för dålig för att bli ishockeyproffs..så var det ju..så pass medveten var jag ändå..men trots det..det är nog där min klädstil grundar sig..
Det är helt okej..jag är i regel för tjock för tröjor...att stoppa in skjortan skulle göra att man såg att jag inte på något sätt har en snygg röv..så skjortan utanpå får funka ett tag till..

Men, medvetenheten om det här är jobbigare..är det därför min lägenhet ser ut som ett pojkrum? Är det därför jag tittar på unga tjejer och drömmer om att få kladda på fasta bröst? Är det därför jag, när det nu sker vart tredje år, tänker att tonårsdrömmen kan minsann ragga tanter också så fort jag scorat med någon som är över 30?

Mycket frågor, frågor som säkert kommer få svar om jag nu gör någonting åt det..självmedvetenhet är trots allt helt värdelöst om man inte anstränger sig och går till botten med frågan varför?

Vi får se...jag är trots allt ganska rädd för att det kommer förändra mig som person..göra mig till en sån där tråkig jävel som uppskattar parmiddagar, tycker att söndagsstrosa med sin älskade i handen är höjdpunkten på veckan..

Nu ska jag se reprisen på Schyfferts show, så får vi se om jag kommer fram till något vettigt..för övrigt vill jag bara lägga till att ironin kanske dog i slutet av 90-talet hos de trendiga snubbarna i sthlm..i övriga landet (i den mån övriga landet fattade ironi) dog den när Lord vann schlagern..då gick ironin över till att bara vara dålig smak...

Allt är inte nattsvart...

...Hayri Temizkan är återställd från sin månadslånga skada..

Rädda våra liv, rädda våra barn, bort med Martin från fotbollsplan..

Kul att vi fått en ramsa som funkar på fler än en domare..verkligen kul..jätteroligt..
Martin får fan ta sitt ansvar snart och sluta döma..eller iaf blåsa ut huvudet med en hagelbössa..jag har snart lärt en ny generation Söderkids all världens svordomar...förstår inte var jag fick sinnesnärvaron som gjorde att jag inte sjöng med i "sålt sig som en hora"..

Det blir så löjligt detta..det går att i match efter match peka på någon slags konspiration..jag menar..jag börjar tro på det själv snart...det finns inte att det missas straffar som Bajen ska ha flera matcher i rad samtidigt som andra får dem snorbilligt..det är omöjligt att linjemän är så mjäkigt mähäiga att de inte vågar ta ett beslut utan att titta på en slaskfitta från hässleholm för att sen inte agera alls..som vid ett enkelt inkast i första..linjeman är två meter..två meter!!! från situationen ändå tittar han på muppjäveln som står och knappar in 0-0 på liveoddset 20 meter bort och vill ha hjälp, för jag vågar då inte döma inkast åt något håll..två saker att hålla reda på och klarar inte det..
Sen när idioterna samarbetar så friar de ytterligare en solklar straff..dotra och de omkringsittande barnen på västra lär sig några nya ord och matchen slutar 0-0...

Nu är båda ytterbackarna borta från derbyt..båda forwards åkte på horribla avstängningar...förlåt mig..jag tappade bort mig en vända..Carin Da Silva presenterade en film på fyran..jo, Igor är skadad..jag var på väg att börja gråta igår på träningen när jag såg honom ligga på gräsmattan..sedan satt han i hörnet av västra och södra så länge, så länge..det gjorde ont...
Vi får helt enkelt plocka upp halva juniorlaget för att få ihop en full trupp till råttsunda..jag tänkte skippa den matchen ett tag..det lockade helt enkelt mer att boxas mot den blonda controllern, men nu är jag så jävla förbannade på det här sugiga livet att jag ska fan dit och må dåligt på riktigt...ingenting kan hindra mig från att gräva ner mig totalt nästa vecka..vad fan ska man vara glad för ändå??

Med lite tur och grym planering kan det funka med båda grejerna..först box med blonda controllern och sen råttsunda...bara att skippa stretchen efteråt och så får hon skjutsa dit mig sen..perfekt..klämmer in omöjlig kärlek med hopplös kärlek på ett par timmar..om inte det tar knäcken på mig gör inget det..

Men, jag tyckte 12:an var riktigt bra idag (eller om det var för att jag satt på västra?) och hade bara Simon vart lite kyligare på sitt friläge hade dotra haft en ny idol och hemmet på Ringvägen varit lite mer harmoniskt..

I väntan på Godot...

Vaknade av dotra annonserade att hon hade plockat fram frukosten..sen har hon mest suttit och sagt att det är match idag..hon är tokladdad..jag kommer väl så småningom..

Typ så intressant blir den här dagen..det är en lång väntan på fotbollsmatch..eftersom jag o dotra sitter på västra har jag lånat ut säsongskortet till Selepojken..

Snart ska vi gå och handla iaf..om bara regnet kunde ge sig..ikväll blir det wokat..

Jodå..hon älskar mig..

- Släpp kakan tjockis!!

Det var det sista städerskan sa innan jag gick i onsdags då jag som vanligt snyltade på bakklubbens rester..ja, första gången då..jag glömde snusdosan nu också och fick vända tillbaks till kontoret när jag kommit en 100 meter ifrån dess väggar...jag hade verkligen en bra dag i onsdags..

Livet följer vädret..eller tvärtom..

Lite sol, lite (mycket) regn och så sol igen, innan himlen åter mörknar..
Vädret har varit skumt idag..mina drömmar i natt var än värre. Det började annars så bra..redan kvart i ett gick jag och la mig (efter att först givetvis somnat i soffan..man blir inte en patetisk förlorare utan att slita för det)..tjugo i två vaknade jag ur den ljuvligaste drömmen på länge...
Var "typ" i företagets lägenhet och kollade på tv..det stod tre soffor på rad..som på bio..längst fram låg jag och grovhånglade med den blonda controllern..raden bakom satt tyskan och någon annan kvinna (som uppenbarligen kommer börja jobba på företaget någon gång i framtiden eftersom hon aldrig jobbat här innan..)...trots att de såg oss fortsatte grovhånglet och jag fick nästan av controllern tröjan..då blev det någon jävla matpaus och vi var tvungen att sluta en kort vända medan de andra gick och åt..
Sen vaknade jag..jag får ju aldrig riktigt till det med sexet ens i drömmarna..kollade på klockan..kvart i två..ner med huvudet på kudden igen och bad om att få fortsätta drömmen..

Men, nej då...hur skulle det sett ut? Jerker få drömma en vacker dröm en hel natt?...istället hamnade jag på något sätt i min och lillebrors jaktkoja..vi hade uppenbarligen skaffat en ny..och där städade vi..ni hör själva..den drömmen är ju än mer orealistisk än den första..det finns iaf en liten, liten möjlighet att jag någon gång i framtiden ska få hångla med en attraktiv kvinna, men att lillebror skulle städa..det finns inte på världskartan..
Drömmen fortsatte med att jag hamnade hemma hos Mange my main man..han hade tydligen flyttat hem till föräldrarna igen..inne hos honom var det en varg..jag ville genast ha bort den..retade till slut upp den så den gick till attack, när jag brottat ner den sa jag åt dem att ringa polisen för jag måste veta om jag kan avliva den..den går trots allt in i hus och attackerar människor..tydligt tecken på att jag varit i Fjollträsk för länge..det är ju bara att vrida huvudet av den och gräva ner den?!?

Sen vaknade jag igen..otillfredsställd, fick varken ligga med eller döda något..men det var uppehåll iaf..frågade dotra om hon fortfarande ville åka och kolla på Bajens träning..det ville hon..

Så efter frukost åkte vi över bron..sen gick vi runt hela Söderstadion innan vi hittade något ställe där vi kunde komma in..tyvärr fick vi se Igor avbryta träningen direkt efter uppvärmningen..det såg verkligen inte bra ut..José var inte heller med på träningen..Haris testade knäet lite, men det verkade inte hålla..det enda positiva är väl att Rami gick för fullt, men det är nog Poppen som står imorgon..

När vi gick därifrån hade det börjat dugga..när vi sen var hemma regnade det ordentligt..nyss sken solen, nu är det tokmörkt igen...

Nu ska jag gå och skära upp lite älgkött..det vankas älgbiff med potatisklyftor och paprika samt bea och grönsaker..min dotters favoriträtt...

Fler veckor skulle ha 3 dagars arbete...

Såg sista halvtimmen av juniormatchen på Kanalplan idag..Bajen spöade jyrgårn med 3-1...välbekanta siffror...
Dotra gillade också det..tror Daniella, Tempest & Naza från damlaget också gillade det..

Innan dess var jag och dotra och spelade bangolf i Lille Blecktornsparken..det tog kanske 3-4 hål innan jag kom ihåg varför jag hatar det så mycket..jävla pissbanor som bygger på flax..för det kan väl ändå inte vara jag som är ojämn?
Jag slog iaf dotra med mer än 30 slag och fick några spikar..å andra sidan såg det aldrig ut som om dotra försökte..svingade lite, bytte håll och hade sig..inte blev hon sur heller när hon missade..hon måste gå på droger ungen..det är samma barn som svär högt när jag ser en gul bil före henne...

Sen gjorde jag köttbullar..från scratch..andra gången någonsin..köttbullarna blev godare den här gången, men formen på dem åt helvete..dotra visade prov på hennes osociala förmåga när hon sa "mamma kanske skulle göra dem, hon är bra på det"...där var det nära hon åkte i säng...
Det slutade iaf (som vanligt) med att dotra lovprisade min matlagning..är det något jag kan är det tydligen att laga mat så en nioåring älskar mig..

Nu sitter jag här och jäser..som fan jäser jag..skulle aldrig tagit en andra portion...

Dags att gå in i köket och frysa ner köttbullarna som blev över..

Saker att göra som ledig..

Är uppe i arla morgonstund, solen skiner..dagen är som gjorde att spenderas framför tvn...


I will kill you...

Seger igen och jag hatar mig så mycket för att vi inte var där...dotras buss var försenad..kalkylerade lite..får det inte att gå ihop..
Vi hade väl fan kunnat skippat middagen..varken jag eller dotra behöver någon egentligen..
Nåja, man fick bli en gammal hederlig text-tv supporter igen..som i gamla tider..lyckan när Lolo gjorde mål...nervositeten i väntan på att resultatet skulle lysa blått..och så lyckan igen..dotra jublade lika högt..

På lördag ska vi gå iaf..och kanske på juniormatchen imorgon..det är visst match i svenska cupen för damerna också..men den är redan kl.11 och borta i solna, så det är väl tveksamt..

Kan bli ett besök i Bajenshopen också..om jag räknat rätt har jag lite, lite pengar kvar av lönen (och så blundar jag för att dotra ska på simskola i juni..kostar multum), så vi kan shoppa lite..

Borde köpa biljetter till Trelleborgsmatchen iaf..dotra-helg..hon fick välja mellan fotbollen och Sörsjön..hon vill ha fotbollen..blir väl första gången jag missar ett jaktmöte, men jaja..en gång är ingen gång..

Mindre än 7 timmar till helg..

Jag är verkligen på topp just nu..
Visserligen så passade jag i natt på att åtminstone sova i sängen och inte på soffan, men morgonen var sådär rolig..
Jag klev väl inte upp direkt när klockan ringde, fast jag tycker att jag ändå kom upp i hygglig tid och var faktiskt på jobbet redan kvart i nio...

Men, vägen dit var lång...första gången jag lämnade hemmet kändes det relativt bra fortfarande..skippade väskan idag..jag har ändå inte haft någon matlåda med mig på hela veckan, varför bära runt på den liksom? Sen kom jag ner på gatan, tog en snus och insåg att den snusdosan inte kommer räcka..jag skulle ju ta med en ny dosa också..lubba upp i lägenheten igen, hämta en dosa ur kylen och så göra ett nytt försök...

Kommer ner på gatan, ser ett par vackra tjejer, stoppar händerna i byxfickorna och börjar gå mot tunnelbanan..men? va fan?!? Mobilen har jag glömt..dotra kommer idag, bäst att ha den med sig..bara att vända tillbaks till lägenheten..hämta mobilen på soffbordet och förbanna Nolabäckenskallen..

Innan jag låser dörren för tredje gången idag ger jag mig ett löfte om att gå och lägga mig igen om jag har glömt något mer..

Fast, eftersom jag sitter här på jobbet förstår ni antagligen att jag inte glömt något mer..vad jag vet just nu då...

SvFF - Fotbollsmördare!!!

Tisdagskvällen blev iaf lite bättre då jag bestämde mig för att inte hoppa av hemma i Skanstull utan istället fortsätta till Söderstadion..
HTFF piskade skiten ur Eskilstuna och vann med 4-0..hade det inte varit för stinsen på norra sidan kanske det blivit mer...

Men..stinsen var väl utsänd av fotbollsmördarna..det är märkligt hur roligt det verkar vara att pissa på Hammarby den här säsongen (också)...det inser alla att det inte längre kan vara en slump att så många domslut går emot Bajen..ständigt billiga straffar, domare som inte ser när äckliga skåningar trycker in vår målis..domare som inte ser när vi blir nedtryckta i straffområdet..

När sen disciplinnämnden mest verkar vara ett skämt så är det så man bara vill skjuta sig (eller SvFF)...5 matcher på Charlie?!?!? Och sen 3 matcher för Paulse..för något som inte ens skulle varit rött kort..hade det varit någon som gjort samma grej mot en Bajare hade antagligen bajaren fått gult kort för filmning..

Jag blir så trött på inkompetenta människor..kan de inte bara ta livet av sig så vi slipper dem...

Imorgon, kanske Grimsta..se på BPs åker..som tydligen är helt okej att spela fotboll på..SvFFs utsände berömde till och med BP när gnaget var där och spelade strandfotboll..ett tecken så gott som något på att ingenting står rätt till ute i Solna..

Dagens horoskop..

Vågen
Tecknen råder nu Vågen att kontrollera något speciellt en extra gång för att undvika onödiga misstag.

Åh varför i helvete läste jag inte horoskopet innan jag tog det magnifika beslutet att gå mellan Hallonbergen och Kista eftersom jag inte iddes vänta på att alla näriga människor skulle försvinna så det gick att komma på en ersättningsbuss??

Jag hatar SL intensivt idag..är inte direkt förtjust i mina beslut hittills heller..första felet..jag klev upp..sen har det bara fortsatt..varför trodde jag att jag skulle tjäna på att traska runt på Järvafältet som någon idiot? skönt iaf att det var sthlms-skog..inte direkt så att man behöver vara rädd för att smutsa ner sig..allt är tillrättalagt och krattat...

Jävla signalfel och alldeles för lite ersättningsbussar..tänk så omöjligt det är att sköta lokaltrafiken på ett bra sätt..blir väl snart en prishöjning igen också...

Dö SL dö...

Alla heter inte Glenn i Göteborg..

..en del heter visst Camilla och fotar bröllop i Trollhättan...världen är bra liten..

Om jag säger "reker" kommer de förstå mig då?

Första alarmet var ställt till kl.6..det andra till 6:30, så givetvis vaknade jag av mig själv tjugo i åtta..är tveksam till att det verkligen ringde något..

Men men, 2 timmars arbet en fredag är väl helt okej..även om jag från början tänkt vara inne på kontoret redan halv åtta på morgonen..chocka en hel värld liksom...kroppen sa dock nej till det..lite sömn i en vecka och sedan somna någon gång efter halv två natten till fredag var väl nog..

Snart bär det av..västerut på upptäcktsresa..har de kläder som normalt folk (08:or) där borta? Förstår de språket? Förstår jag språket? Skulle jag haft med mig en parlör? Har de tunnelbana? Vet de om att man står till höger och går till vänster i rulltrapporna?
Det är för få ord som jag lärt mig för att jag ska kunna hålla en konversation flytande med dem..tjötröv är väl det enda ordet jag kan..
Vad heter kvinnorna där borta i vildmarken? De kan väl inte också heta Glenn? Är Glenn Close från Västsverige?

Så många frågor, så få svar..datorn har förresten lämnats hemma, så svaren på mina frågor får ni tidigast på söndag (fast risken är förstås att det då endast kommer ett bittert inlägg om ålahuvuden och patetiskt dåliga domare..)

Nu, en sista insats, snart lunch på Max...

Fallens dagar? mer fylleskallens dagar...

Äntligen packat klart (jo, det tog ju väldigt lång tid..om du inte sett på tv kanske du blivit klar snabbare?) för min färd till Västsverige imorgon..

Kostym och lite ombyte är med..min resväska känns enormt överdimensionerad just nu, men meningen är väl att den ska kunna användas när jag är borta lite mer än två dagar också..

Stalker-information:
Runt 12 är jag vid centralen i götet på söndag..väntandes på tåget hem till sthlm..som går strax innan ett..så ser ni någon hålögd, tjock människa som mest ser ut att vilja dö (eller suktar hårt efter en cola), så är det mycket möjligt att det är jag..stirrar han ner i urringningar och tittar efter kort kjolar kan ni känna er ganska säkra...heter han inte Glenn så är det 100%..

Undrar om jag skulle haft med något som tar bort fisklukt förresten? Alla rensar väl fisk där nere??

Nåväl, Trollhättan blir basen för helgen..bröllop stundar och som ordförande för Töttgubbeklubben är jag givetvis inbjuden..

Vi e Bajen, vi e från Södermalm..

Sitter o väntar på ett möte..det skulle börjat halv nio..men vi saknar en deltagare..surprise, det är inte Jerk som är sen till jobbet den här gången..

Även om jag undrar hur fasen man kan lägga ett möte redan halv nio på morgonen??

Gårdagskvällen var ju lyckad annars..jag slet hårt med tvätten och strykningen samtidigt som jag såg Barca leka hem det spanska cupguldet...

I en annan cup i ett annat land var det inte lika roligt..rapporter som "två chanser, två mål i inledningen" eller "Bajen åker på en kontring, det var spiken i kistan" är mindre tillfredsställande..men va fan, det är i motgång man blir som mest Bajare..medgångare kan hålla sig på öfvre eller dra till dräggen i norra delen av länet..jag kommer fortsätta gå på Söderstadion, jag kommer antagligen att sucka och undra vad fan jag gör där, men jag kommer vara där och om hjärtat tillåter sjunga med..Bajen speglar livet..den som tror att allt är ett enda långt och lyckligt happening kan ju ge upp direkt..vi lever i ett blått samhälle, konjunkturen suger och Bajen ligger i botten av tabellen..så är det, så ska det tydligen vara..men skit i't, Bajen är bäst ändå...

Jag är bara glad att jag inte träffat någon rödhårig sugga så jag likt Al Bundy börjar tappa håret och se fram emot att få gå på dass...livet kunde vara värre..jag kunde varit gårdare..

..och stämplar in igen..

Satan så kul det är att tvätta..särskilt som tvättiden börjar nio på kvällen..när jag strukit klart kommer klockan vara runt midnatt..

Å andra sidan så röjer jag (väldigt) lätt i klädkammaren och försöker komma på kreativa saker att göra med mitt gamla Bajen-duschdraperi...hittills har jag klippt bort överflödig plast och tittat på olika ställen att ha klubbmärket på..lutar åt köket..

Emellan det har jag också hunnit med att bestämma mig för att jag behöver fixa mer hyllor i klädkammaren (för 50:e gången kanske?), är den här gången övertygad om att det kommer bli av under sommaren..

Nu, dags att slänga in tvätten i torktumlaren och torkskåpet...snart, Barca på tvn..

En arbetare stämplar ut..

Det är dags att kliva ut från kontoret och gå hem nu...jag stänger av datorn med en mailbox som inte varit mindre på väldigt länge..det känns skönt..få bort lite surdegar och jag är ikapp jobbmässigt..

Men nu, hemgång och antagligen gå hem från Slussen..har ju tid på mig..tvättid kl.21 ikväll *suck*

Rapport från kontoret i arla morgonstund..

Vad gör man på kontoret kl.8 egentligen?
För att ta reda på det klev jag imorse upp redan tjugo över sex..trots denna okristliga tid kände jag mig nästan pigg..på tuben mot Kista satt jag mittemot en fräknig skönhet..morgonen började bra..nu däremot bultar det i huvudet och ögonlocken håller på att slå igen, men men..det är väl bara 8,5 timme till hemgång..jag får anstränga mig lite för att hålla ögonen öppna..

Så, vad gör man? Ja, vanligt folk verkar dricka en hel del kaffe..kaffemaskinen går varm nu på morgonen...jag dricker ju inte kaffe utan jag sitter här med mitt vatten och mitt snus..
Sen kallpratar man lite..önskar god morgon, undrar vad fan jag gör så här tidigt??? Ja, de andra alltså, jag vet ju att jag håller på med en antropologisk studie (fint ord, vet inte bad det betyder bara..)..

Man får också reda på att säljchefen blev av med körkortet en månad och därför får cykla till jobbet..anledningen?
Den famösa
olyckan vid förra årets personalfest när *host* eder Jerk var kartläsare..

Man får höra Erik Norrlänning fråga om han ska fuska vid auditen (det börjar bli en riktig säljare av grabbhalvan..)..

Man inser att om det här är livet så är döden vid 40 helt okej...

Den spännande upplösningen..

Handlade innan jag kom hem..frukost och så en banan för att få energi nog att orka springa..
När jag väl kom hem så såg det väl mörkt ut på himlen, kul att springa i regn liksom..näe, skärp dig, det har regnat klart för idag!
Men, alltså benen känns riktigt tunga, skulle nog inte kört så hårt med dem på gymmet igår..skärp dig, det är snart dags för blodomloppet, dags att dra igång löpningen på allvar..
Nu högg det nog till i knäet ändå och benhinnorna känns liiite...men va fan? Hur slö är du?
Jag är hungrig, jag orkar inte springa...döh, varför köpte du en banan tror du?? Ät den nu..

En banan senare..
Äh va fan..jag hinner springa nästa vecka..bättre att vila lite...soffan är jävligt skön och se här, ett sudoku som jag inte löst än..lycka..

Så, va fan..soffan vann slaget, men kanalen kommer vinna kriget..
Jag straffade mig med några sit ups och lite armhävningar..och skoputs...skorna till bröllopet fick sig en duvning..kommer inte ihåg om det är farfars gamla dansdojor eller om det var fars..
Passade på att putsa upp grusskorna också..säsongen tog trots allt slut i augusti ifjol..det är nog dags att slänga in dem i klädkammaren...

Plockade fram kostymen också..nu är det bara att bestämma mig för vilken skjorta o slips jag ska ha..vilken slips blir snyggast runt huvudet och på vilken skjorta syns vinfläckarna minst??

För övrigt fortsätter min bestraffning imorgon..jag tänker gå från Slussen (mental note: det är vår, tjejerna är lättklädda..ta med solglasögon!)

Tjing,

Det som är bra med att dyka upp på kontoret redan halv nio på morgonen är att jag redan gjort full dag..så nu drar jag hemåt..

Dragkampen mellan soffan och löprunda runt kanalen kan börja..

Tick tock, tick tock..

Eftersom jag haft så svårt att somna på nätterna prövade jag en ny taktik till idag..jag ställde klockan en halvtimme tidigare..

Yup, jag inser det ologiska i det hela, men har en egen teori som jag bestämde mig för att testa nu..
Teorin om sömncykler..tror att jag kom lite i obalans då det blev sommartid, så om en cykel är ca 90 minuter borde det funka med en halvtimme tidigare för att jag lättare ska vakna...alternativet är att ställa klockan en timme senare, men då kommer jag aldrig tidigt till jobbet..

Det funkade hyggligt i morse..jag vaknade tio över sex..fast jag klev ju inte upp då givetvis, men jag klev iaf upp redan kvart i sju..på jobbet halv nio...helt okej...nu tillhör jag inte idioterna som bara för att de funkade hyggligt en dag tror att min teori är en succé, men med lite tur så..teorin ska testas veckan ut iaf..

I övrigt är jag väldigt tung i benen idag..körde benen igår på gymmet...märkte då jag gjorde någon magövning att jag fortfarande hade träningsvärk sedan i torsdags på boxen..det måste ju vara någon sträckning då? Ikväll är det tänkt att jag ska ta en löprunda..det kommer nog bli tungt, då benen känns riktigt trötta idag..

Men va fan, jag har nu 4 dagar på mig att gå ner 10 kilo, så jag blir fit till bröllopet på lördag..ska jag nu åka till felsidan av Sverige ska jag ju visa upp mig..

Ibland förstår man bara hur fel man gjort och hur rätt det kommer bli i framtiden..

Coca Cola 50 cl = 15 sockerbitar




Bravo apelsinjuice 100 cl = 25 sockerbitar




Hmm..helt plötsligt inser jag varför jag aldrig går ner i vikt..jag måste skippa juicen vid frukosten och dricka cola istället..då blir det lite bättre åtminstone..

DJ Sleepy..

Måndagmorgon..det blev trots allt ungefär 4 timmars sömn i natt..någon gång efter 3 gav jag upp försöket att somna på soffan och gick och la mig i sängen istället..reverserade min taktik mao...den funkade väl hyggligt..tror jag somnade runt halv fyra..

Drömde om att vi stod mitt inne i skogen och kollade när träd blåste ner över olika stugor, skrattade lite när ett megaträd blåste ner över doktorns stuga, sen diskuterade vi hur vi skulle kunna få bort trädet utan att rasera hela stugan, helt plötsligt kommer det något störigt ljud som inte har med blåsten att göra..

Till slut vaknar jag av det..det är alarmet..det började ringa 6:30, nu är klockan 8:05..virar täcket runt mig och lägger mig för att kolla på sporten...det funkar..jag tar mig upp och kommer in till jobbet halv tio..precis i tid..

Kanske inte en stor seger för mänskligheten (snarare för omänskligheten då, om du frågar mig), men jag kom iaf in 3,5 timme tidigare den här måndagen..

Betraktelse från tider som flytt..

* Det blev tre mål på innebandyn i lördags, tyvärr såg dotra bara ett av dem eftersom jag skickat iväg henne för att fylla på vattenflaskan..men eftersom Håkki inte var med tyckte hon jag var bäst den här gången..

* Vi klarade oss kvar i ligan med en poäng tillgodo..vi plockade den genom att vinna första matchen i lördags på w.o...satan vad grymma vi var..

* Frågade dotra vilken hennes favoritmat var av det som henne älskade far brukade laga till..svaret kom snabbt, älgbiff med bea, rostad paprika och potatisklyftor..när jag frågade henne vad hon gillade mest som hennes mor gjorde satt hon och tänkte, men kom inte på något..jag tolkar det som att jag lagar bäst mat..

* Med mina tre mål gick jag även förbi Håkki i skytteligan..jag missade inte att påpeka det för dotra..gång på gång..

* Dotra gjorde för övrigt själv ett mål i fredags..när de spelade handboll på gymnastiken..

* Fast jag är ändå lite orolig, hennes fröken håller på att tuta i de små barnen att det viktigaste inte är att vinna..jag försökte lite subtilt hålla med och sa det är sant, viktigast är att ha roligt..fast jag la till..men, det är ju roligast att vinna också..

* På promenaden hem från Centralen i eftermiddags bestämde jag mig för att kika in på Riddarholmen en vända..trodde att jag aldrig varit där förut..insåg att det var fel..för ett par år sedan var jag ju in på gayklubben som ligger där..hade varit roligare att säga att jag brukade hänga där när Metropolis huserade i lokalerna..

* Trots att jag har en del godis kvar har jag inte kunnat förmå mig att äta upp dem..tror jag förätit mig på..eeh..mat ikväll..

* Har nu 5 dagar på mig att gå ner 10 kilo så jag är fit till bröllopet jag ska på nästa lördag...

* Alltså, en kompis till kenka var (är) homosexuell och var på besök i stan, så då gick vi dit..för övrigt var det som att vara på vilken klubb som helst..jag stod i baren och drack Heineken och ingen stötte på mig...

* Nåja, inte riktigt som en vanlig klubb..jag gick plus på black jacken..

* Dotra lät mig sova till kl.11 idag..jag älskar min dotter mer och mer för varje dag..

* Ja, det var ju ingen kö till pissoaren heller..alla gick in på den riktiga toaletten..dit var det lång kö..,men mr Hetero tog pissoaren..sparade jag säkert 15 minuter på..

Ännu mera ljusast..

..jag tar helg nu..

Ljusast..

..mindre än 6 timmar till helg..lunch på restaurang...dotra kommer med buss..det kommer bli en bra dag detta..

Fast först..avdelningsmöte..

Ljusare..

Mörkret har sänkt sig över Söder, men mitt tungsinne håller sig på hyggligt avstånd..tänk vad en timme KI box med en blond controller kan göra för humöret..
Gott sällskap och få slå ur sig lite aggressioner..underbart..

Nu ska jag försöka behålla humöret..imorgon kommer dotra..henne kan det bli svårt att behålla ett glatt humör på...Håkki kommer troligen inte vara med på innebandyn på lördag..med hennes favorit borta får hon väl hålla på pappa istället..stackars dotter..

Nåväl,nu ska jag gå och lägga mig..om det blir soffan eller sängen återstår att se..

Gråsvart

Ja, just det..en av få ljusglimtar i mitt liv sker ikväll iaf..KI box med den blonda controllern..1,5 timme när jag slipper bry mig om resten av livet..hoppas hon har urringat ikväll..

Jag behöver ett nytt jobb..eller nytt liv..eller, det räcker med en fet lottovinst..

Minsta motgång är ett oöverstigligt hinder just nu...när Vasakronan har abbonnerat ut matsalen, så alla som köper lunch måste sitta bland oss matlådeätare i ljusgården och därför finns det ingen plats om man inte vill sitta och armbågas med okända nördar som antagligen luktar..jag orkade inte det, så när jag värmt maten gick jag upp till kontoret och satte mig där..lästa DI och muttrade ännu mer om den vidriga kapitalismen..den blonda controllern försökte muntra upp mig (alltså, normalt sett funkar det..hon kan vara riktigt sprudlande) och kallade mitt gnäll för i-landsproblem..

Ja men va fan..det finns ju inget annat än i-landsproblem i det här jävla landet..det är klart allt är i.landsproblem, det är klart att jag kanske inte skulle bry mig så mycket om var jag äter lunchen om jag inte hade någon..grejen är att jag orkar inte med skiten..det är små, små saker hela tiden..små, små saker som bara trycker ner mig..de goda sakerna, som också är små, räcker inte till för att kompensera det hela och nu går jag här och har februari i maj..

Livet är så otroligt trist och det lär fortsätta så..eller så får jag helt plötsligt uppfinna lite självkänsla kombinerat med avsaknad av självkritik..då kanske jag kan glömma att jag är fet och istället supa upp alla pengarna..leva livet lite..fast jag vill ju bli smal igen, jag trivs inte med fetmagen, så då kan jag glömma festandet i ytterligare ett år..

Jobbet sen, jag kan på intet sätt motivera mig till att uträtta stordåd..det finns ingen belöning i det..lönen är väl ganska dålig, men jag orkar inte bry mig..arbetsuppgifterna blir tråkigare och tråkigare...och mer förvirrande..utveckling betyder tydligen det..du ska göra det här och det här, men vi vet inte hur..du är smart du lär dig..nej, jag är uppenbarligen råkorkad för allting bara flyter omkring, ingenting blir klart för det saknas hela tiden information och jag har inget som helst driv..finns inget driv för att föra saker framåt, jag gör det för att jag inte kan tanka porr hela dagarna..

Trist liv, trist människa...

Blogg Skapa Arkiv Design Inställningar

Igår kväll lyckades jag somna i hygglig tid (nej, inte likt Tyko Jonsson i vredesmod..), redan innan halv ett måste jag ha somnat i soffan..vaknade till kvart över ett, släpade mig till sängen och somnade direkt..vaknade igen kvart över två och tyckte att det kanske var dags att klä av mig och lägga mig under täcket..hann tänka att jag fick ju sova en timme iaf..sen sov jag igen..

Vaknade av alarmet halv sju..men ignorerade det..nästa gång jag vaknade var klockan fem i åtta..hade alltså lyckats sova mig igenom 1,5 timme med alarmet ringandes..hoppas verkligen att väggarna är nog tjocka så inte grannarna behöver vakna pga mig..

Jag är för trött..mentalt och fysiskt..det finns ingen som helst gnista just nu..jobbet är så aptråkigt att jag inte förstår hur jag ska stå ut innan jag äntligen kan gå hem...hemma händer det inget givande heller..surfa lite på nätet, se på något på tv..kanske träna..alternativt gå och se Bajen göra bort sig..

Det är nog så att den sedvanliga depressionen i januari-februari vägrade infinna sig innan solen kom fram i år..lite trist, men jag får väl försöka rida ut det på något sätt..om man ska se något positivt på det så är inte pengar något bekymmer som spär på det hela i år iaf...

Nej, jag kan inte springa omkring och göra en massa roliga saker hela tiden, men jag behöver inte heller samla tomburkar för att överleva..

Nu ska jag försöka jobba och ignorera att Schweizarna är riktiga puckon som uppenbart inte är intresserade av att öka försäljningen..vilket ju är roligt eftersom det inte blir någon löneförhöjning i år eftersom vi inte säljer något (om det blir kompenserat när vi kommit ur krisen? Inte en chans vi lever i ett moderat samhälle, det enda man kan vara säker på är att kapitalisterna rövknullar arbetarna så fort de får chansen..)

Underbart vacker solnedgång över Söder ikväll..

..men på andra sidan bron var det rena rama mörkret från minut 1...

Efter 20 minuter funderade jag på om det inte var dags att gå ändå..Kalmar var usla, slog inte många passningar rätt, men ändå lyckades 10 vilsna människor i grönvita kläder på samma plan var ännu sämre..det var på en så pinsamt låg nivå att jag satt och skämdes över att vara där..

Det här är nog den första match jag sett där Martin Ingvarsson inte var sämst på plan..
Näe, han var precis lika dålig som han alltid är, men idag så tog Bajens spelare priset..det är rent skämmigt att se 10 välbetalda spelare gå ut och göra en så håglös insats, utanför planen sitter eller står över 8000 människor som viger sitt liv till att betala deras löner, som planerar in sina dagar så de ska ha en möjlighet att kunna se deras kära Bajen spelar fotboll och sen pissar de bara på oss..de pissar på klubbmärket och jag blir så jävla less...då man för en gångs skull har en liten chans att täppa till truten på de jävla inavlade bönderna så viker de ner sig så till den milda grad att folk börjar gå hem redan vid 0-2...

Tony ska ha sin del av skrapan också..att spela Mikkel och Lolo samtidigt gör dem båda sämre..peta Mikkel säger jag, han är ingen spelfördelare av rang..alternativet är att sälja Lolo dyrt..
Carlos & Castro är det helt poänglöst att släppa in på planen om de ska spela på en kant..ingen av dem hade några rätt idag..innan matchen var över då..sista 10 gjord Castro någonting rätt iaf, men han är det bara att släppa..tyvärr...men han är för långsam för allsvenskan...
Charlie ska fan lära sig att stå upp snart, jag är trött på hans filmningar..
José var bedrövlig även han..
Rami var suverän..nu är han skadad igen..en spelare som verkligen höll allsvensk klass idag..kanske mittbackarna också..

12:an då? Sittplats på norra har väl varit bedrövlig hela säsongen..idag spred det sig till ståplats också..den vaknade till liv först när det stod 0-4...så dags då..

När sånt här händer borde man bara gå därifrån och aldrig mer återvända, men likt Sisyfos är jag tillbaks till nästa match..säkerligen med förhoppningar då också..även om vi nu får se upp för Öis också..

Jag är helt enkelt dum i huvudet...

Prediction

Det känns i magen att det är match ikväll..jag börjar redan må dåligt..inser att det bara kan gå åt helvete, att ingenting gott kan komma av att spela mot ett gäng småländska bönder..

Och lik förbannat, fast jag mår så dåligt och är så i grunden pessimistisk kommer jag sitta där på sektion L  och på något sätt vändas till att tro på seger, tills jag ser att Martin "Värdelös" Ingvarsson springer in med pipan i handen..sen kommer jag använda alla okvädingsord jag kan mot honom i 90 minuter..emellanåt kommer jag säkert sjunga med i fansens lovsång också, men anledningen till att jag kommer vara hes i morgon är garanterat Martin..

Sen kommer jag givetvis under uppvärmningen blanda min mådåligtfördetkommergååthelvete-känsla med en totalt ogrundad optimism vilket gör att jag på något märkligt sätt kommer må ändå sämre bönderna smalbenssparkar in en feldömd hörna i 89:e minuten..

Till slut kommer jag gå över bron och skriva de mest fantastiska inlägget i mitt huvud, inlägget där jag tar heder och ära av Martin på ett så vackert sätt att om han fick läsa det i efterhand skulle tacka mig för att jag knullade han i röven och spräckte skallbasen..

Fast det kommer inte ni få läsa, för när jag väl kommit hem har jag glömt bort hälften och det kommer bara stå något om bönder, skåne till Danmark och att jag önskar att Martin får cancer..

Insomnia continues..

..gav upp när klockan slog ett i natt..plockade upp en jakttidning, läste den och insåg att här blir det ingen sömn..testade det beprövade gamla knepet att förflytta mig till soffan och kolla på tv..MacGyver var förkyld, sen byggde han något tårgasaktigt av lite grejer han hittade på snabbköpet och slog ut rånarna..

Näe..tv-knepet funkade inte heller, men jag tror jag lyckades somna till runt 4...bara för att vakna av att jag slog omkull CD-hyllan...sådär ja..alla cd-skivor ut på golvet..mitt i natten..en del gick givetvis sönder..

Tog mig till slut upp efter 8-nyheterna..tittade på CD-hyllan..reste upp den, men lät skivorna ligga kvar på golvet..inte en chans, inte den här morgonen..jag orkar inte med sånt här..

Kom precis i tid, inom flextiden, fast det innebär ju att jag går back idag igen..fotboll ikväll..måste sluta senast 17...den här gången ska jag göra allt rätt..jag ska köpa både en kokt och en grillad med bröd vid Läckergrillen..jag ska gå över bron och sen ska jag inte röra mig från min plats under matchen..det måste bli vinst idag...


Det tar sig..

Det blev bättre idag iaf..2,5 timme bättre...hjälper egentligen inte..jag var ju fortfarande en timme sen till jobbet..men bättre iaf..

Jo, jag är en lodis..igår efter att jag utfört mitt specialuppdrag för jobbet gick jag förbi toaletten igen och den här gången hade jag tröttnat...så nu finns locket inne i mitt badrum..bara skrapa bort lite målarfärg och locket var som nytt..äntligen är toaletten komplett..

Hedersuppdraget bestod i att lämna in företagets deklaration vid Skatteverket..yup, I'm one of their most trusted employees...

Jag vet att det är lodigt, men mitt nya Audrey Hepburn-duschdraperi förtjänar en hel toalett..nu kanske inte fanskapet fastna och står och rinner heller mer...

Ikväll skippar jag träningen för andra kvällen på rad...det blir försent helt enkelt..jag ska ägna kvället åt att försöka hamna rätt i dygnsrytmen igen..rätt enligt det västerländska sättet att se på det alltså..personligen anser jag att min rytm är rätt eftersom det är min rytm..

Då var det gjort..

..nu är det försent att ångra sig..trots att höfterna värken fortfarande sen i lördags (men hur gammal är du egentligen??) så har jag idag anmält mig till Midnattsloppet!

Den som vill se en gravt överviktig 34-åring hasa sig runt Söder i tron att han fortfarande är 20 och väger 20 kilo mindre gör det kloka och ställer sig redan vid den första kilometern den 15 augusti..det är värt det..om inte annat så för skrattet...

Varför är det så jävla långt till helgen?

Om man riktigt anstränger sig går det fortfarande att överraska sina arbetskamrater..jag ansträngde mig riktigt noga idag..

Jo, jag försov mig..jag kom in kl.13 till kontoret..

Jo, det är ganska sent..fast jag vägrade stressa, så var jag och lämnade in deklarationen och sen tog jag lunch..efter det gick jag till jobbet..

Tycker det är roligt när ens ansträngningar belönas..jag gick upp halv tio i söndags..slet med tvätten i fem timmar, gick en liten runda (pratade med Blingbling om det absurda att kemtvätten lagts ner..repartioner är för alltid borta), tog det lugnt och såg hockeyn sen gick jag in i köket och lagade mat i 1,5 timme..wokade..blev nästan jättebra..efter det såg jag på Sportspegeln innan jag återigen gick ut i köket, lade i det som blev över i 4 lunchlådor, diskade och sen la jag mig välförtjänt på soffan för att vila..gick och la mig redan halv ett (tidigt för att vara söndag) och tänkte att med allt jag gjort idag ska det inte vara någon stor sak att somna..somna i nytvättade, fräscha lakan..

Sällan hostar hackspetten...när klockan var halv tre gav jag upp..hämtade facktidningen..det borde ändå söva mig..när jag läst igenom den och löst korsordet i två tidningar kunde jag fortfarande inte somna..försökte iaf..såg hur det blev ljusare ute..skönt med vår..deprimerande att inte kunna sova..

Till slut, strax innan klockan slår "ingen poäng, bättre att kliva upp och gå till jobbet" somnade jag..vaknade till ett ögonblick halv åtta av mobillarmet..slog upp ögonen en sekund kl.10 och vaknade en sista gång kl.11...

Kul, kul som fan...blir så trött på det..tydligen tar det mig bara fyra dagar att komma in i min normala dygnsrytm..nu får jag försöka ändra tillbaks den till jobbdygnsrytmen igen..det brukar ta 4-6 år...

Min idol...

- GAIS was a good team?
- NO...


Lodig, lodigare, Jerker?

Förresten..hur lodigt är det att ställa sig mitt på Götgatan, precis utanför Donken, och skruva loss ett lock till vattentanken på en toalett..

Nej, jag har inte gjort det, men jag funderar starkt på det..det är en IDO 59 som står där..en sån som jag har..en sån vars lock jag sökt efter i ett par år nu..jag har inte hittat någonstans där locket går att köpa..

Nog för att chansen att jag skulle träffa någon ändå är försvinnande liten, men minskar den än mer om jag ställer mig en lördag eftermiddag och mixtrar med en uttjänt toalett? Hur lodigt är det?

Mästaren i patetik utsedd..

Första joggingpasset för året är avklarat..det gick betydligt bättre än väntat..och tusen gånger bättre än första rundan ifjol..då kom jagggg (och så lossnade precis G-tangenten, den är någorlunda fastsatt igen)..moving on..ööh..jo, då pallade jag att springa ett par minuter..kom ner till Thai-båten, sen blev jag tvungen att vila...det är alltså ca 200 meter i svagt nedförslut...
Bättre idag som sagt, men nu har jag ont i höfterna, ont i ena knäet och skavsår...hoppas det var värt det ändå..

I övrigt så kan de väl berättas att jag som väntat inte pallade med att verkligen storstäda lägenheten..hallen och badrummet blev ordentligt gjort..köket något sånär och i själva rummet fuskade jag hejvilt..tvn och stereon är åtminstone dammfria..imorgon ska jag tvätta allt som sitter löst...

Köpte ett nytt duschdraperi idag, Bajen-draperiet har slutligen gjort sitt..det är tyvärr utom räddning nu..likaså köpt en ny kökshandduk..

Ikväll ska jag äta något med fläskfilé, vad vette fan..fick panik på Ica..ingen fantasi what so ever, så helt plötsligt står jag där och håller i en fläskfile, jämför lite och sen åker den ner i korgen..