Tala ur skägget pöjk!

Läkarundersökningen gick bra..har tydligen lite lågt blodtryck..60/90 eller 90/60..vet inte riktigt vad det betyder..verkar mer som relationen mellan min faktiska vikt och matchvikten..å andra sidan..blodtrycket torde väl vara lägre när man sover..och det var tidigt på morgonen..

Blodprov tog hon också..sådant borde man tänka på tidigare..att raka sig i det område där hon sätter på plåstret sedan alltså..har genomlidit världens pina i eftermiddags när jag tog bort det..å ni kvinnor gnäller om att föda barn..

Har även lämnat ett avföringsprov...de läsare som vill ha en detaljerad beskrivning över en lunch är välkomna att höra av sig..

Nu är bara frågan om jag ska gå med på koloskopi-undersökningen ( eller vad det heter)..det är frivilligt att få en megakamera uppkörd där bak..alltså det låter inte lockande, men eftersom min far fick tjocktarmscancer kan det vara en bra idé..att kolla för säkerhets skull..det finns inget sexuellt i det...

Nåväl. doktorn var trevlig..eftersom det är en studie behöver vi även ha med friska personer..som dig..han har uppenbarligen inte läst denna blogg..

Annars har dagen mest handlat om min ej genomförda rakning av ansiktet..lite jobb också..för första gången på 10 månader klarade jag inte målet på svarstid..

Fast skägget var det viktiga..håller på och funderar om jag ska raka av det eller inte (stora, viktiga frågor idag..)..har börjat lista varför jag ska ha kvar det och tills när..
1. Jag rakar mig efter nästa gång jag har kommit till..Ingen vidare idé..stor risk att jag kommer att se ut som Hans Scheike innan dess..
2. När jag gjort mål i innebandyn nästa gång är det dags..med tanke på min insats i senaste matchen kan det dröja också..å så har vi ingen match förrän om 1.5 vecka...
3. När jag tränat mig i form, så åtminstone en haka försvunnit...nackdelen är att det kan bli som punkt 1..
4. Min dotter kallar mig för skäggig gubbjävel..det troligaste alternativet..hon kommer hit i helgen, så..
5. Ställd inför ett ultimatum..raka dig eller få sparken..vänta lite..då lär det inte bli rakning..

Jaja, punkt 4 lär det väl bli..eller då jag upptäcker att Nadine, 19, inte tycker om skägg..

Snart är det avskedsmiddag för henne...några har åkt hem till en annan jobbpolare för fördrinkar..bilen var full, så jag fick inte vara med..schysst..jätteschysst

Om det inte blir för sent eller för mycket kanske det kommer en kort (alldeles för lång) resumé av kvällen senare ikväll...

Pga avskedsmiddagen missar jag träningsmatchen för Dålä IBK ikväll (man måste prioritera)..det ska bildas förening också..så de kommer att välja en interrim-styrelse..att frånvara brukar innebära att man blir vald till något som alla andra tycker är skitjobbigt...händer det avslutar jag karriären..

Träffade Anna på väg till jobbet idag..hon hade tagit sovmorgon..av förståeliga skäl var hon inte särskilt motiverad..kändes som om hon fortfarande var chockad..jag begriper det fortfarande inte..så jävla typiskt..då jag började var medelåldern runt 27..nu är den runt 37..snart är den väl 47...hur kul är det med kollegor som samtliga sitter i villa-, barn- & hund-träsket..de är ju verkligen kul att festa med..nehej, nu har klockan blivit nio dags att gå hem..sitter en annan där och vill gå vidare, men alla ska hem och natta maken/makan..skitkul..

"Vad jag är bra, vad jag är bra
Tänk så fint här skulle va om bara alla var som jag"

Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback