Bara sport, bara sport, bara massor utav sport..

Jag borde egentligen sätta mig och skriva in allt i bloggen så fort jag kommer på det..just nu ligger det en 3-4 inlägg och surrar i huvudet..vi får se när de blir skrivna..

Men, det jag tänkte säga var att min favorit vann igår i damernas konståkning..Irina Slutskaja...ännu häftigare blev det när jag upptäckte att hon har piercat tungan..en rysk konståkerska som har piercat tungan..det får mig att fundera (snuskiga tankar givetvis) är hon piercad på något mer ställe?? Är hon singel??...finns det fler tjejer inom konståkningen som piercar sig?? Hur är det med vår Lina Johansson??

Sedan var det en till betraktelse från mitt liv framför tv:n jag tänkt framföra..fast det har gått ett dygn nu, så jag kommer inte riktigt ihåg..tror inte det var något om hur kvinnorna stönar i Australian Open..det är alldeles för banalt..fast Sharapova är otroligt vacker..
För er som undrar..sändningarna börjar kl.1 på natten, men eftersom min dygnsrytm är fucked up är jag vaken fram till två någonting..undrar om det är därför jag försover mig varje dag??

Shit the same..nu ska jag försöka natta dottern..det är inte lätt..hon är av honkön, så hon kan varenda trick i boken..

"En får vaere som en aer om en inte vort som en sku"

Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback