En vacker kvinnoröst i telefonen

Det börjar fan bli pinsamt nu..kom in på kontoret kvart över elva i..ja morse kan jag väl inte skriva..förmiddags...måste nog ta mig ur den här ångesten nu..helt plötsligt ligger jag på 5 timmar minus i flexbanken och..ja och?? va fan..får jag sparken, får jag sparken..tror dock inte det..företaget har väl nästan alltid haft en ganska förlåtande syn på sena morgnar...trots det vill jag inte komma så förbannat sent..man måste jobba så länge på kvällarna då...och så kommer man hem sent, äter middag sent och går och lägger sig sent...så snurrar ekorrhjulet vidare..fast jag bröt nog det idag..gick hem tidigt trots allt..va fan, om det funkar är det ju bra om jag bryter av..sen att jag inte jobbade mer än 5-6 timmar är väl en annan sak??

Gick nog åt helvete ändå...somna på soffan i slutet av Sverige - Jordanien...första halvlek blev "förstörd" av en marknadsundersökning om snus & cigaretter..25 minuter tog den..gnäll? Skojar du?? Hon som ställde frågorna var så trevlig, så trevlig..var nog det mest givande samtal jag haft med en honkönad på länge..kändes som det var något på gång där..hoppas bara att hon inte utnyttjade mig enbart för att få svar på sina frågor..börjar känna mig lite billig och smutsig helt plötsligt...

Det är väl tveksamt om det kan bli något..jag får ju inte ens något när jag drömmer om sex..jag kommer speciellt ihåg en dröm jag hade för några år sedan..

Jag var tillbaks i min mellanstadieskola, men där pojktoaletten vanligtvis är var istället värsta stora badrummet..nåväl, jag gick in dit och en tjej bad mig att tvåla in henne på ryggen..det är ju så svårt att nå överallt (värsta klichén jag vet, men nu drömde jag så..)..i vilket fall som helst så tvålade jag in denna mörkhåriga skönhet på ryggen och började bearbeta mig mot den andra sidan..när jag äntligen börjat komma åt och skulle få se hennes underbara kropp framifrån vaknade jag...Hur jävla snopet är inte det..jag misslyckades i min egen sex-dröm..redan där borde jag förstått och gett upp, men det har jag inte gjort...många sexdrömmar slutar där någonstans, sen vaknar man upp med halva kudden i käften..förvirrad i sin egen säng..

Varför kommer jag ihåg den där drömmen så väl då?? Jag skickade ett mail till skönheten (Glamour-Anna) ifråga och berättade den detaljerat...hon skrattade så högt att hennes mamma undrade vad som stod på, så då fick hennes mamma läsa om min dröm också..har haft svårt att se hennes mor i ögonen sedan dess...

"What's the use in trying?
I can't make my dreams come true"

Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback