I love it loud

Japp..jag överlevde..var iofs bara ett intro-pass..typ 24 minuters cykling, men är man ett vrak tär även det på kroppen..tyvärr inte nog mycket, så jag gick ut fortfarande som en överviktig gammal man..dessutom ledbruten nu..

Fanns väl inte så mycket span där..en alldeles för ung tjej (till och med för mig)..en med rena bomberna och en till..plus några 50-plussare..lite för gammalt..även om jag nu för tiden sänkt ålderskraven..de ska ha slutat använda blöja..och helst inte börjat använda blöja igen..har de färdtjänst går de absolut bort..man måste ju ha vissa normer att gå efter..

Annars är ju spinning (precis som Vonsan så sött påpekade) inte direkt en mansgrej..kändes sådär, men ska jag bli smärt igen får jag offra mig..då jag inte har flås för att jogga runt hammarbyhamnen är alternativen raska promenader eller stavgång...helt plötsligt verkar spinning vara rena rama manssporten..

Men, får ni reda på att jag köpt cykelbyxor och sådan där tajt cykeltröja ser jag helst att ni bankar in lite vett i skallen på mig..

Åh, det glömde jag skriva idag vaknade jag upp utan ångest..helt underbart..jag dök upp på jobbet innan  flextiden gått ut..fick plus på flexbanken..nu väntar jag bara på att en vacker donna ska knacka på dörren..

Synd att chefen var sjuk bara och inte fick se att jag kom i tid..

Kanske ska börja tro på horoskopet i City..det stod där "Av någon konstig anledning känner du dig på extra gott humör. Egentligen känner du för att festa om. Och varför inte göra det då..?"..fan, det stämde jag är på ovanligt gott humör..åtminstone med tanke på hur januari sett ut hittills..så nu blir jag väl odräglig igen..det därmed att hantera framgång & ett glatt humör..

Okej, jag har inte festat om..om jag inte räknar kebabtallriken jag åt efter spinningen...ja, va fan klockan var halv nio..vad tycker ni ska jag stå och slava i köket för att få något att äta vid niotiden??

Iofs..humöret kan ju bero på att jag fick lön idag..och inte har gjort räkningarna än..så so far behöver jag inte fundera på hur pengarna ska räcka hela månaden..hmm..shit, måste nog göra dem imorgon..lär se om jag har råd att köpa lite kläder den här månaden..jag har ett par hela byxor...vore nice med ett par till iaf...strumpor är frågan om jag har några hela överhuvudtaget..

Hårdrocksprogram på SVT och de spelade Kiss "I Love it loud"..så underbart..så back to the roots..

Kiss-trivia: Kommer inte ihåg vilket album det var, men die hard-fansen undrade varför Peter Criss hade börjat spela med dubbla baskaggar helt plötsligt..det visade sig att Eric Carr redan ersatt honom, men det blev officiellt först senare..

Min favorit var alltid Ace Frehley..sån cool gitarrhjälte..givetvis var han alkis också..så passande..

Den första skivan jag köpte var Destroyer..jag köpte den ett par år innan jag fick mig en skivspelare..mina föräldrar hade aldrig någon, så det tog ett tag innan jag fick spela den..

Det är ungefär som då jag köpte Kiss "Alive"..fast då hade vinylspelaren slutat funka och jag har aldrig skaffat en ny..den är alltså ospelad än..lite tragiskt då man tänker på det..måste nog köpa mig en snart, så jag kan lyssna på skivorna jag köpte i min ungdom..mina Ebba Grön-skivor..Kenneth & the Knutters och punksamlingen "Även vackra fåglar skiter"..vilken schizo skivsamling jag har..äger till och med skivan "God Jul med Hasse Tellemar"...okej..köpte en sån där "hemlig låda" med 10 skivor..kunde väl inte jag veta att den skulle vara med...

"It's a lucky day for pretty melodies
It's a lucky day for making history"

Jerk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback