Vad tar ni för grannen där i fönstret??

Ska erkänna det direkt..det är något fel på mig, ju längre tiden går desto mer säker blir jag på att jag är sexuellt avvikande..främst kanske för att jag aldrig har sex, trots att det verkar som om hela svenska folket har det var och varannan timme om man ska tro på söndagsbilagorna, men det verkar aldrig bli något över till mig...ändå är väl de honkönade i majoritet här i landet?

Lik förbannat sitter jag till slut ensam hemma och har endast som alternativ att be Hanna igen om en tjänst...Vänsterhanna alltså..för att inte spränga mig totalt..

Men trots det..jag har blivit äckligt intresserad av min granne tvärs över gården..hon är så söt och sitter alltid i köket vid sitt barbord och knappar på laptopen..vad skriver hon? Sex-chattar hon? Och i så fall var?

Märkte det direkt jag flyttade in..helt plötsligt var grannarna bara 10-20 meter utanför mitt fönster..när jag bodde i Rågsved hade jag 50-100 meter till närmsta granne..hemma i skogen var det träd i vägen, men nu..det är som att titta på doku-såpor utan ljud..jag står snart inte ut längre med mina Peeping Tom-fasoner..samtidigt är jag nyfiken..

Den stora händelsen som gjorde det var nog att grannen på våningen ovanför min Laptop-Granne skulle dra igen gardinerna en kväll och gjorde det topless..I went ballistic...skulle det hända igen?? Hon måste ha sett mig där när jag stod och gapade och tungan hängde ner till golvet..kunde inte släppa bilden i mitt huvud...nu för tiden verkar hon aldrig vara hemma..i mitt inre hoppas jag att det inte är pga mig..

I alla fall, jag har räknat ut (med min enorma slutledningsförmåga..jovisst..) att Laptop-grannen borde vara student..är inte riktigt säker,men det känns så..hon verkar inte ha någon pojkvän..i alla fall ingen i lägenheten..hon har troligen något extrajobb..kanske dansar hon på exotiska klubbar, som en Fors-bo gjorde när hon pluggade i El Stockholmo..hon har alltid rull-gardinen nere i allrummet (det är en etta), så jag vet inte hur det ser ut där..köket är gult..hon har som sagt ett barbord..jag vet vilken adress hon bor på..gissa vilken tid det tog att räkna ut innan jag kom fram till vart norr var...direkt efteråt kom jag på att jag har en kompass hemma..kunde besparat mig en massa tid..

Hennes kropp verkar vara i det närmaste perfekt (hon har aldrig visat sig naken, så det är lite spekulation)..stora problemet är att hon också kan vara en skata på 50 som försöker leva ett ungdomligt singelliv..jag ser bara sådär på håll och det är mer än en gång som jag sett en otroligt vacker kvinna i 20-årsåldern förvandlat sig till en alkoholiserad skräcködla på 60 efter bara 30 meter...

Hur som haver..nu har jag bestämt mig för att hon är söt..så hur närmar jag mig henne?? Jag kan knappast förfölja henne för att se vart hon brukar gå när hon går ut..då blir jag även en stalker och dit vill jag inte gå..jag kan ju leta reda på alla telefonnumren till adressen, men det blir nog också lite sjukt "Hej, vill du gå ut med mig..du verkar söt..vem jag är? jag står och tittar på dig just nu..." Jag måste även vara säker att jag har kommit rätt.."förresten, har du gult kök och barbord?? Inte det? Då kan du koppla av jag titar inte alls på dig..det är din granne.." 
 
Fungerar inte med en lapp i fönstret heller...för det första har du exemplet ovan..för det andra kan skatan i lägenheten bredvid tro att det gäller henne och pipa över..sedan blir hennes karl vansinnig då han tittar ut genom fönstret och ser frugan i armarna på en överviktig loser på andra sidan gården..

Det finns ett patetiskt sätt som man kan få det att fungera på..ha fest, men jag kan inte bara bjuda in henne..det måste verka spontant..typ när man står på vädringsbalkongen och röker (så då måste jag börja med det) och låtsas ha kul och bjuda in henne via teckenspråk...det är det enda jag kan komma på, så får ni en inbjudan till fest vet ni vad det innebär...

Nu visar det sig säkert att hon forskar i bloggar eller dyligt och har hittat denna blogg, som ett bra exempel på hur ensamma, patetiska förlorare spyr ut galla och förpestar sin bloggande omgivning, så då vet hon vad det handlar om när jag försöker bjuda in henne och ringer snuten istället..

Suck..ja, den kärleken..den kärleken..

"Herre, straffa mig inte i din förtörnelse, och tukta mig inte i din vrede"

Jerk


Kommentarer
Postat av: alfaKassan

Vilken forsbo är det som strippat?

2006-01-23 @ 13:26:33
Postat av: Jerk

dansat på en exotisk klubb menar du? :)
Dottern till en som inte kallas för hela utan bara hälften av vad som finns i en hela..lite kryptiskt för att inte råka ut för PUL-polisen..

2006-01-23 @ 13:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback