Vonsan - En bloggerska i nöden

Glömde en sak..det är så mycket som ska ur mig..nästa vecka tar vi hand om min traumatiska barndom..ja tjena..någon sådan tror jag inte att jag hade...ganska normal..även om jag tjuvrökte första gången när jag var sex...

I alla fall ska försöka lite smått omanligt att komma till saken innan jag tråkat ut er helt och hållet...

Min favoritbloggerska, Vonsan, utlyste en tävling om vilken poeten var i ett av hennes inlägg..och jag klara frågan!!..ja, okej jag erkänner..jag googlade fram svaret..lite fusk men va faen..borde ändå ha tagit det eftersom han var på bild till och med..

Nåväl, där svävade vi ut igen (märkligt vad svårt det var att fjolla till sig nu då)..

Okej ett nytt försök..jag vann "möjligheten till en extraordinärt fantastisk dag"..hoppas det inte var idag..då blir jag rädd för morgondagen..

Min dag började med att jag väcktes av världens magknip...effektivare en klockradion tydligen, så dubbelvikt upp på dass (här är en positiv grej med en liten lägenhet..eftersom jag fortfarande var djävulskt trött kunde jag luta panan mot väggen mitt emot när jag försökte avlägsna det onda) sedan när jag var klar kommer tankarna..fan, inte magsjuka igen..får lägga mig på soffan en timme för att vara säker..har ingen större lust att sitta på tunnelbanan när det väl händer..svårt att ta sig till dass snabbt då..så, visserligen kunde jag titta lite på Australian Open på Eurosport, men det gjorde också att jag återigen dök upp långt efter att flextiden slutat...iofs hade jag för en gångs skull ett annat skäl än "jag var trött" eller "ångesten gjorde att jag inte tog mig upp"..

Efter att nästan tömt allt arbete igår trodde jag att det skulle vara lugnt idag, men icke sa Nicke..fult upp hela dagen..månadsmöte också..vår nya HR-advisor var där..hon var gift, så hon går bort..bodde visst i Åkersberga också..dubbelbort..ger mig fan på att hon har jobbat på Allgon också...

"Över vatten, över berg
över städer och äng
Nu är gråmånen upphängd igen"

Jerk

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Skrattar... jag läser med förtjusning ;o)
Jag har tryckt in din barndom i min kalender onsdag i nästa vecka. Mellan 13-14. Hinner vi rafsa av den på det eller?
Personligen tycker jag man ska va rädd om trauman - det är de som gör en människa iskall o livsfarlig. Egenskaper vi alla strävar efter, eller hur?!

Postat av: Alfakassan

Så du vann en lunch?

2006-01-19 @ 09:27:36
Postat av: Jerk

1 timme..jo min barndom var nog ganska normalt tråkig..så det borde funka..har nog alldeles för lite trauman för att bli en stor konstnär av någon sort..

2006-01-19 @ 13:30:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback