Malung FC vs Gröna Stjärnan 0-0 (0-0)

Våra stolta (?) fotbollskrigare lyckades med att hålla nollan för första gången i år. Tyvärr lyckades vi inte göra något mål, så nu ligger vi sist i serien eftersom Krillan lyckades med att vinna åter en gång.


Dagen till ära prövades ett nytt spelsystem och MFC spelar numer 1-3-2. Vilket rent konkret innebar att vi hade mer folk hem, men också att yttrarna åtminstone denna första match hamnade lite långt ner i banan. Spelsystemet bygger nog på mer löpvilliga yttrar än Jerk & Kenny?


I första halvlek kändes det som om matchen var vår..Bräcka hade ett kanonläge på en frisparksvariant (Ante passade till honom, väldigt svår...), men deras målis gjorde en kanonräddning...


I andra tog de över lite (som vanligt), men i slutminuten hade Malung ett anfall där bollen gick som ett snöre mellan ett koppel av spelare (alla pass till rätt adress..fantastiskt..) och slutligen till Kash, som dammade på rejält, men deras målis gjorde ånyo en kanonräddning och returen gick ut till Kash som fipplade lite med bollen innan han tyckte det var en bra idé att passa Kenny, passet var både hårt och en bra bit framför Kenny..Kenny hade för övrigt inte en tanke på att Kash verkligen skulle passa honom, så bollen gick ut till inspark och domaren blåste av matchen...


Det blev en väldigt kort matchrapport...nästa gång borde jag nog skriva den senast dagen efter match..och kanske inte dricka öl kvällen innan jag försöker skriva den...fast ölen var god iaf, så även om ni inte är lika nöjda är jag närmast överlycklig..eller ja...igår var jag det..idag är jag liite segare än vanligt (jo, det går..)..


Nåja...Jonas dominerade i målet som vanligt och fick nu hålla sin första nolla...övriga gjorde en habil insats...


Malung FC’s mål: kul jag e då?

Man of the Match: Ante sprang som satan matchen igenom..han får det den här gången..


Till nästa match har vi fått ett nyförvärv..Daniel Persson från Transtrand, numer boende i U-Väsby..vi hälsar honom välkommen och blablabla..som man brukar skriva...lyckligtvis var det ett Bosman-fall så ledningen kan tryggt fortsätta att gå till Gröne Jägaren för att sätta sprätt på klubbkassan..


Eftersom spelartruppen har uppdaterats ett par gånger sedan sist jag skickade ut något får ni ett nytt spelschema också..


Nästa match är på måndag mot SS Stockholm Södra kl.18..de ligger före oss i tabellen (duh?) och jag förväntar mig en enorm uppslutning...


Forza Malung FC!!!



Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback