En eftermiddag i martyrens tecken..

Sitter och tittar ut på trafiken från mitt kära fönsterbord..trafiken har redan börjat tätna ute vid..eeh..hmm..Hanstarondellen kanske den kallas? Ute där i Kista..vid ÅF..
Mörkret har bokstavligen talat lagt sig över min tillvaro (bildligt gjorde den det imorse när jag klockan ringde).
Om en timme är jag ensam kvar på kontoret..samtliga som jobbar längre än halv fem är på strategi-dag eller i Borås på kundbesök..eller det finns ett par undantag, men de ska spela badminton kl.16...

Ont i huvudet har jag också...yup..sågspånen har svullit..svällt heter det väl?

Koncentrationen har varit på topp..inte på jobbet..nej nej..på allt annat..har gjort ett byte i dream team..även ett i Fantasy premier league...bloggat lite..läst bloggar...emellanåt har jag jobbat lite..

Seriöst, är jag en sån jävla slacker?

Näe..inte riktigt..har nog jobbat en hel del idag också..när jag inte varit inne på Söderstadions forum..

Men va fan, ser ni inte att jag börjar pladdra okontrollerat..tyck synd om mig..alldeles ensam på kontoret (snart då..)...ingen tycker om mig *snyft*

Ah meh..vaddå försöker få sympatiröster?

Hey, jag är sexuellt frustrerad...tycka-synd-om-sex vore väldigt uppskattat just nu..fan..förnedringssex också..in fact, just nu är jag uppe på nästan allt (jag drar gränsen vid svamp-sex..starkt jobbat Jerk..)..

Nu är det allvar..jag behöver en blogg-groupie..förmiddagens kommentar väckte mitt begär...kan endast botas med kvinnligt kött (hmm du brukar väl bota det på 4 sekunder med lite papper och fantasin om Barbamamma?)..

I min sexuella desperation har jag tackat ja till att öla på lördag...eftersom jag så desperat vill ha något nu går jag dit kvinnorna går..yup..jag drar till O'learys..klockrent..det formligen kryllar av brudar där..slutar nog som vanligt..jag blir lite (mycket) för full och går ensam Götgatan ner, med ett kort stopp på Donken för att fylla på fettsäcken...sen slår jag på en film, för jag är ju så pigg och somnar innan jag hunnit lägga mig i soffan..

Å andra sidan..promenaden Götgatan ner är min absoluta favorit när det kommer till promenader..av någon sjuk anledning blir jag alltid glad när jag går den..kommer hem leendes utan en tanke på sex..märkligt..hoppas det inte regnar natten till söndag..

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback