Oh, vilket party...

Jaha..Lag Norberg förlorade mot Skottarna i finalen..själv gjorde jag min insats för Curlingkanalen när jag gick ut till Manne, som skötte kameran på isen, två gånger för att fixa till något problem..

Gjorde en insats också när jag precis hann ut till bilen i Täby Centrum så vi slapp en p-bot när vi köpte lunch/frukost på Donken (tack, p-vakt som rev lappen..)..

Va, var det inte det ni ville veta? Hmm..tja norskorna jag festade med igår förlorade finalen i B-slutspelet..inte det heller??

Jaha, det där med den lesbiska tjejen som ville ha barn? Nja, det var nog inget särskilt egentligen..vi diskuterade bara mina super-spermier, så hon tyckte jag skulle sätta mig lite närmare och rikta dem mot henne...

Är lite sur idag...Camilla (en av töserna) lovade hon skulle komma till sthlm om två veckor för att se Rosenborg mot Bajen...så går Bajen och blir trea...hade de blivit fyra hade de spelat mot varandra...hon var stort Rosenborg-fan...så underbart..gå ut och prata fotboll med en vacker tjej (om man bortser från att hon har sambo och bor i Norge är hon helt perfekt)...

Grova i mun var det också...många sköna skratt...kyparen kom och sa till oss att vara lite tystare..ni är inte ensamma här i lokalen..va? Tystare på krogen en sen lördagskväll?

Den där revisor-typen som kom fram och undrade om vi verkligen var ett sällskap allihop var ju (o)skön..men han blev tyst när vi sa att det handlade om curling..inte golf? Nej, inte golf, curling..man..jag såg mig själv om 15 år...ensam, kontaktsökande..med revisor-mustasch...

Camilla sa också att Eguren vägrade spela om inte Lago fick spela...och att det var därför han hamnade i frysboxen...

Jag gjorde en strålande entre...satt mig ner utan att hälsa på tjejerna...Camillas mamma undrade vad jag var för en typ...sa som det var..jag är mest otrevlig..

Camilla och Linn var så vackra att jag allvarligt funderade på en flytt till Norge...kanske börja hålla på Rosenborg...hoppas de spelar i Sumpans damturnering i januari...

Sen gick tjejerna hem..de hade ju match idag...de som var kvar gick och spelade biljard...när jag till slut var ensam ringde jag en annan polare..han satt på Medusa..drog dit...skulle precis gå in..då säger vakten..Du kan ju inte ens gå rakt, gå till Engelen istället, där släpper de in såna som dig..

Men, va fan!! Visade iaf vem som bestämde och gav honom min argaste blick innan jag tog bron hem till Söder..ett kort stopp på Donken och några pinsamma fylle-sms senare var jag hemma..såg knappt tangentbordet men skulle prompt skriva ett litet inlägg lik förbannat...

För er som inte tror mig om tjejerna. Att de var så snygga som jag sa..
Här har ni beviset. Camilla är hon som ligger på soffan...Om jag kommer köpa kalendern? Är Bajen bäst i stan? Är jag en patetisk, överviktig, bitter och cynisk 32-åring?

Alltså..jag blev far genom ett one night stand...det är därför...även om jag borde vetat bättre...några år tidigare hade jag gjort samma sak, med samma tjej...hon blev gravid då också..en av mina kompisar kallade mig Mr 100%..varje gång jag stack in den blev hon gravid...därav Super-spermier...se det som en varning..inte en uppmaning till att bedriva otukt med mig...eller vad fan...ni kan gott se det som en uppmaning också...kom ihåg raffsetet..

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback