Varför avskedade jag kocken???

Klockan är snart halv tio och jag har ännu inte lyckats masa mig ut i köket för att laga till en middag..alltid samma sak på fredagar..eller nästan kanske...kommer hem helt urlakad efter en veckas slit och släp och lägger sig i soffan en vända..somnar tryggt och helt plötsligt är klockan åtta...iofs..idag har jag inte sovit..istället har jag suttit med datorn i knät och surfat järnet..

Följt grabbarna i Team Autoform också..första sammandragningen i elitserien i helgen...tyvärr förlorade de mot Y-buss (den som kan sporten får en guldstjärna)..tyvärr missar jag morgondagens ena match...givetvis den som sänds på nätet...får väl sms:a mig lite till resultatet..

Fattar inte varför jag drar ut på det...ute i köket väntar den finaste älgbiff..biffen ska intagas med färska grönsaker och inget annat..Party a la GI...eller fan..jag har ju vitlöksbröd också..jaja...blir väl hyggligt nyttigt iaf..älgkött är ju magert..

Nej, min mamma jobbar inte här...får vackert se till att laga maten snart...att äta middag efter tio på kvällen är det bra om man inte vill vara ett fetto längre?

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback