400..

...inlägg har det nu blivit...och lite mer än 400 kommentarer...brukar göra något stort av mina jämna hundratal och skriva hur många som handlat om gnäll och min sexuella frustration...

Inte idag...nej, det beror inte på att min sexuella frustration helt plötsligt försvunnit..så gammal har jag ännu inte blivit...jag har heller inte fått någon hjälp att bli av med den (Var fan e alla blogg-groupies egentligen??)..men jag tänkte att detta inlägg skulle handla mer om lycka och saker som gör en glad (ja, tjena..när blev du sån egentligen??)..

Eller inte kanske...stor humor var det iaf när Getafe firade sitt 2-0 mål alldeles nyss...grabbhalvan som slog passningen fick en armbåge av sin egen lagkamrat på näsan, så han fick gå av och bli omplåstrad...undrar om han slår något mer pass idag?

En glad sak iaf.."mitt" curlinglag vann idag Medelpadsträffen..grattis till Team Autoform!!! Jag som matriale tar givetvis åt mig äran...the skip och jag ska väl hitta på något till helgen han jobbar för Curlingkanalen vid damtävlingen i Danderyd..tänker använda mig av det svepskälet för att gå dit..

NU ska jag läsa pizza-menyer..

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback