Diamonds last forever..

Liksom mitt sekundlånga förhållande i inlägget nedan varar ingenting för evigt..i morse kom jag en kvart efter flextiden tagit slut..jag väljer att se relativt positivt på det ändå...jag kom in före 10 iaf..för en måndag 2007 är det riktigt hyfsat...

I övrigt..bla...slog Nini..vad gäller träningsveckan som var..tack vare att chefen ringde in mig på innebandy i lördags då..

Satt på jobbet vid 16-17-tiden och kände att jag hade koll..2 förfrågningar att göra..lugnt..kan nog fixa det idag och imorgon...oj, lite materialdeklarationer också..hmm..har till och med onsdag på mig bör gå...
Vad är det här för papper? hmm..ta fram arbetskostnader och materialkostnader från en leverantör..shit, hade jag helt glömt bort..Chefen, när skulle det här vara klart?

Oj, så tidigt..ok, gjorde en hel del i fredags, så den första delen ska väl kunna vara klar idag..går in i exceldokumentet...WTF!! Var är arbetskostnaden?? Jag skulle bara fylla i volymerna så skulle den delen vara klar...faaaaaaaannnn...bara att börja om...givetvis är det excels fel..och i slutändan Bill Gates (jäla nörd), inte har då jag tagit bort den kolumnen..no way...jag gör aldrig fel !?!

Klart..IT trodde att någon hade klantat sig när jag varit ledig och lagt in fel costprice på en artikel..för inte skulle väl jag kunna göra fel..så det hade blivit fel i några ekonomiska rapporter...cost price blev väl på ca 9 miljarder istället för 1000 spänn..eftersom jag är så prestigelös erkände jag mitt fel...ja, om jag lagt upp över 3000 artiklar borde väl någon bli fel någon gång..med tanke på min felprocent jämfört med andra är jag en gud (hybris, gamle vän, roligt att du lever än)...

Trots värken i benen efter lördagen gick jag och tränade..Jerker duktig..Jerker nästan tränat 3 ggr/vecka i snitt hittills i år (nej,det hjälper inte ett skit..någon viktnedgång att tala om har det inte blivit..möjligtvis lite bättre kondis..kan lika gärna ställa in mig på ett helt liv som fet..)..spinning och för en gångs skulle var det en hel del vackra tjejer...snöade in på en snett framför mig..va? har hon verkligen string under när hon tränar?
Finns en annan också..hon är vacker...henne kommer jag aldrig att hälsa på..
Frågan är när man ska hälsa egentligen..jag menar andra gången kan det verka som du spanat in dem direkt om du hälsar..men hälsar du inte vid tredje eller fjärde gången är det kört..börjar du hälsa efter det verkar det bara som du är den vidrige, känslomässigt störde stalker som du i verkligheten är..

Mor ringde..nykter...mitt i maten givetvis, hon kanske har ringt en gång på 5 år då jag inte lagat mat eller ätit mat...och varför pladdrar hon på om en massa möss som finns i hennes pojkväns hus när jag äter..jag vill äta varm mat, ok...jag kommer upp om ett par dagar..pladdra på då om du kan hålla dig fråm flaskan...blev iaf överraskad över att hon kom ihåg när vi skulle dyka upp vid busshållsplatsen (bara två mil kvar till godset sen..)..hon var ganska bladig när hon ringde sist..

Nu borde jag gå och lägga mig..sexfantisera lite kanske...se om morgondagen har ett nytt förhållande åt mig..

Roligare inlägg kommer när någon köpt ett liv åt mig..btw jag är fortfarande på oförskämt gott humör..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback