Jag dåligt psyke? Nähä...

Avskedsmiddagen var..tja som en avskedsmiddag..det känns lite svårt att förstå ändå..Håkki har ju varit borta ett par veckor, men IT gjorde sin sista dag nu..Danne imorgon...nu när Danne slutar blir jag enda masen på jobbet också..lite exklusivt sådär...

Håkki lovade ställa upp som referens om jag nån gång får ändan ur vagnen och söker nytt jobb iaf...känns bra..han är nog den som helt ärligt bäst kan tala om hur jag är och vad jag gör på jobbet..seriöst..jag kan fan inte det själv..min första chef förklarade mitt jobb så jävla bra..önskar jag skrivit ner det någon gång och memorerat det..nu blir det mest..ja..största kunden är väl Ericsson..jag räknar väl på kablage, lägger upp artiklar i vårt affärssystem..sånt där tråkigt skit..jag borde säga..Jag är RFQ-guden på jobbet..jag gör i princip allt utom sätter säljpriser och lägger ordrar, är jag borta i mer än två dagar är det kaos när jag kommer tillbaks..nästan allt passerar genom mig...dessutom är det oftast jag som slår på diskmaskinen och tar ur den rena disken...

Hmm..de sista meningarna måste jag komma ihåg när det är dags för lönesamtalet...

De första meningarna om mitt jobb kommer jag säkerligen att stamma fram på lördag..samtidigt som är i en lägenhet full med lyckade och sköna människor..det som jag längtat efter ända sen bloggen startade (med våld av Kenny visserligen) har äntligen skett..jag är bjuden på inflyttningsfest...hos en annan bloggare..jag har äntligen fått en bloggroupie..eller om det är jag som är hennes bloggroupie..vet inte riktigt..men kul kommer det att bli..om jag nu bara kan komma på hur man går ner 10 kilo tills dess och skaffar sig en vinnande personlighet..festen är på Söder iaf, så jag slipper lämna ön...

Och som det sociala mähä jag är börjar jag redan bli nervös..nu ska jag ha en polare med mig dit också..känns lite lättare då...men först ska vi sita på min balkong och ta en öl i de nyinköpta möblerna..tänker göra en raid mot Kungens kurva på fredag..sen ska jag tvätta hela jävla lördagen innan det är dags för ölen..måste klippa mig också..och köpa en inflyttningspresent..

Med tanke på att jag vill få bort 10 kilo till på lördag kanske det inte var så lyckat att käka upp mig 3 kilo på Texas Longhorn..och de där 4 ölen där kanske inte var så lyckade heller..eller den sista på Lokal...nåväl..bara 5 öl och ingen vidare utgång...chansen finns att jag kommer upp i tid imorgon..

Trots att jag inte känner hon i verkliga livet har jag ett par idéer om present..får väl scanna igenom hennes blogg från början till slut..fast inte ikväll kanske..

Och för er som undrar..jag tycker fortfarande det var orättvist det som hände på råttsunda igår..men det är väl som vanligt i mitt liv..lidande innan lycka och till slut ordnar sig allt..

En säljare på jobbet blev överraskad när jag knäckte innebandyklubban över sargen för några veckor sedan..jag bara..händer titt som tätt..men fan, att du hade så dåligt psyke?
Va fan tror du? Skulle jag suttit på min tjänst efter 7 år med ett bättre psyke och en bättre självkänsla? No way..och tack för att du påpekade det uppenbara..fast idag gjorde jag ett gäng tunnlar iaf..lite lyckligare..

Nu säng, ångest...och sen jobb..
Imorgon..Malung FC spelar sin andra match kl.20:15 på Långbro IP..tag med pannlampor..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback