7 år av sexuell frustration

När jag satt på spinningcykeln i förmiddags var det exakt 7 år sedan jag klev av tåget på Stockholms central på väg till företaget för att provjobba i två dagar.
Jag skulle egentligen ha varit på anställningsintervju dagen innan, men lyckades försova mig och eftersom jag bodde kvar i byn då så gick det inga fler tåg som hade tagit mig till Stockholm innan kvällen.

Jag tog tunnelbanan ut till Skarpnäck hittade utan problem till kontoret (så problemfritt det kan gå om man är från Malung). Väl där blev det lite snack med han som skulle bli min chef och sen sattes jag i arbete. Dagen efter hade vi ytterligare ett snack, jag fick 1000 spänn mer än jag begärde (så naiv, så bortkommen som alltid när det kommer till löneförhandlingar..) och blev storstadsbo..

Det dröjde dock innan jag fick tag på en lägenhet...hela 4 månader tog det innan jag hade mitt förstahandskontrakt (smaka på den), ett byte senare ombildades min trea till en bostadsrätt och till slut lyckades jag sälja den 1 vecka innan jag flyttade in i lägenheten på Söder..jag började ute i Hanviken hamnade i Rågsved två ggr och sen Söder efter bara 5 år..

För ett år sedan var jag på väg hem..var allmänt less på allt som hade med sthlm att göra..hetsen och stressen..det faktum att jag för mitt liv inte klarar av att träffa en tjej här nere och hade en grym hemlängtan..ville skaffa jakthund..jaga mycket mer..friluftsliv was the shit..jobbet uttråkande..(ska sanningen fram hade jag väl mer eller mindre längtat hem hela tiden..hem till vännerna..)

Men något hände i somras..mitt liv är fortfarande skittrist, jag klarar fortfarande inte av att träffa en tjej (kommer heller aldrig att göra det)..jobbet är inte roligare, men jag längtar inte hem längre..jag älskar Söder..Götgatan hem är en promenad som ger mig värsta lyckoruset..inte ens det faktum att jag går där alldeles själv tar bort det..just då behöver jag verkligen ingen tjej..jag är hög på livet..

"Ingen glittrar som dig Stockholm
Ingen har lockat mig som du
Du var sval när jag kom hit
och du är svalare nu"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback