A sinking ship..

Bra dag? Dålig dag? vet inte..eller jo..direkt bra var den inte..men jag tunnlade Chrille ett par gånger på innebandyn iaf..

Var visst inte nog med att Hoky hade sagt upp sig...även IT har gjort det..efter bara lite drygt 7 år på företaget..så nu är jag på sjätte plats i veteranligan..det värsta är att hon var yngre än mig också...nu är det två stycken som är yngre än mig på hela företaget!! 2st är yngre än mig och jag har varit på företaget i sju år...vi har anstält medelålders människor i sju år...så..så..otroligt...

Fan..medelåldern är katastrofal och på ett ögonblick har hälften av nattsuddarna försvunnit från företaget..firmafesterna kommer inte bli lika roliga igen..

Tog det även denna gång moget och det första jag sa när jag träffade henne efter mötet var "Jag tycker inte om dig längre"...inget grattis till ditt nya jobb..får nog inse att jag mentalt fortfarande är en tjurig tonåring..

Ska det komma två nya 40-taggare på jobbet nu med respektive och tre ungar??...boring..detta samtidigt som det känns som om min roll kommer att förändras...får känslan att de vill att jag ska övervaka due dates och skit..bli en polis...nej, ska inte ångesta över det än..låt de bestämma och sedan ångesta..

Utveckling? men fan..låt mig då utvecklas med det jag känner för..annars blir det snarare avveckling..jag har klarat mig fram till nu utan att bli deprimerad den här vintern (det är sant, jag här så här gnällig när jag mår ok..)..låt mig fan inte hamna där igen..tog mig knappt igenom förra vintern..

Nåväl, ska på bio nästa vecka med IT och en väninna till henne (I'm such a player)..fick två biljetter av en på jobbet som inte hann utnyttja dem, så nu ska vi på..eeeh..alltså jag ville gå på Rocky eller Departed, men det blev..Jindabyne...

Ok, den kan vi gå på..blir säkert bra..bokar biljetterna..sen läser jag..drama..handlingen verkar väl sådär..nåja..det är gratis iaf..även om popcornen och läsken går på en hel förmögenhet..

I'm a man


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback