Åh när ni tar saken i egna händer..

..för er som inte redan visste det..jag är en liten schlagerfjolla..jag älskar melodifestivalen..ingen idé att hymla med det..

Att jag tittar på den har inget att göra med att dotra är här..hade hon velat se något annat hade hon fått nej..är fortfarande lite småsur över att jag missade den första deltävlingen..käkade ju middag med Curling-grabbarna då..

Dotras val denna vecka: Uggla och Sanna..så hon fick med dem till andra chansen..
Mina val: After Dark och Sarah Dawn Finer..var lite orolig först att Sarah skulle ha en usel låt..jag tycker verkligen om hennes röst..sen visade ju Sverige att de inte har någon som helst humor heller när After Dark inte gick vidare..men vad kan man förvänta sig i ett land där de borgerliga styr..

Tina trycker på knappen till sin varmluftsugn..lysande..Bosse putsar kromen..hur kul som helst..

Satt och tvekade också först innan jag delgav mina favoriter..skulle jag idka taktik och ta med Andreas Johnson..nope..försökte göra som henne..gå direkt från hjärtat..så..blev ändå överraskad att Sarah gick direkt till final..

En av mina roligaste kvällar i Sthlm var nog på Naglo Schlagerbar..när Linkan slutade..helt otroligt roligt..dansa till schlagerhits (vi började med boxningsträning, sen käkade vi på Naglo..åt en helt underbar Biff Rydberg, sen blev det schlagerbar..)..sen när de stängde ville alla gå hem..jag ville vidare..det ville någon annan som också varit på schlagerbaren..vi drar mot Berns..han känner vakten..tjena...gjorde han inte..blir ståendes utanför..drar mot Caféet..det verkar stängt..bara att ta nattbussen hem..den andra killen bodde på Kungsholmen, så han hade ju gångavstånd..jag bodde fortfarande i Rågsved..men kul var det på schlagerbaren..

Nu är det bara två veckor kvar på cirkusen, sen går jag tillbaks till elitisten Jerker, som hatar radiopop...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback