Fredag, dags att supa..

Älskar när Rocky springer uppför trapporna till Konstmuseet..det är jag och honom som gjort det..we are men..brings back memories..

På jobbet redan kvart i nio i morse..känns bra..just ja..lovade fixa ursprungsavtalen idag..kul..satt till kl..17:30 med dem..har googlat frihandelsavtal tills ögonen blödde..så grymt tråkigt..rensade upp lite mer innan jag gick..kändes bra..sen tog jag en sista titt i inboxen..kändes inte bra längre..fan..en aldrig sinande ström av förfrågningar i den..gör två under tiden som det kommer in tre...

16:30 gick VDn hem..jag var ensam i två timmar på kontoret en fredagkväll..eller ja..vid 18 dök städerskan upp..hon är för söt.."Va fan har ingen jobbat idag?" frågade hon..när varje papperskorg hon skulle tömma var tom..hon är faktiskt ganska fin..

Där har vi en kliché, som min sexuellt frustrerade hjärna går igång på lite då och då..jag och städerskan ensamma på kontoret..ja..sen måste väl något hända och så hamnar vi i konferensrummet..så får jag äntligen användning av kondomen som finns i skrivbordslådan..

Inser precis att jag redan skrivit om trapporna uppför konstmuseet i ett tidigare inlägg..måste varit förra veckan eller något..såg säkert en Rocky-film då också..Philadelphia har trots allt en plats i mitt hjärta..någon gång får jag ta tag i det hela och skriva om mitt liv som gigolo..

Slutade jobbet 18:30 iaf..så det blev ytterligare en vecka där jag knaprade in på min minustid i flexen..fler sådana här veckor så är jag på plus i september..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback